Maak uw e-bike

compleet

Catalogus
in de brievenbus!
Vraag hem hier aan
ADVANCED EBIKE

Handig voor een boodschapje


Maak jouw e-bike compleet met een van de stijlvolle ADVANCED EBIKE-fietstassen. Qua vorm, functie en uitvoering passen ze naadloos bij jouw nieuwe fiets. Handig voor een boodschapje, maar net zo handig voor als je langer op pad gaat. Goed om te weten; er past meer in dan je denkt. ADVANCED EBIKE heeft twee modellen fietstassen. We stellen ze graag aan je voor.

Bodensee Racktime dubbel 
Kleur: Zwart/blauw 

De robuuste fietstas gemaakt van waterafstotend polyester. Past op de smalle én brede Racktime-bagagedragers. De fietstas wordt geleverd inclusief een unieke voorgemonteerde Snapit-adapter. Het plaatsen en eraf halen van de Bodensee gaat eenvoudig en comfortabel met een klik en een handbeweging. De tas is voorzien van een handvat waardoor je deze makkelijk mee kunt nemen bij het doen van boodschappen. Aan de binnenkant zijn er twee grote hoofdvakken met practische snelsluiting plus twee elastische achtervakken voor bijvoorbeeld drinkflessen. Twee ondervlakken met klittenbandsluiting en twee bovenvakken met ritssluiting. Beide tassen zijn voorzien van reflectiestroken voor extra zichtbaarheid. Inhoud 30 liter.€ 97,50 

Chiemsee Racktime dubbel Kleur: Zwart/rood

De robuuste fietstas gemaakt van waterafstotend polyester. Past op de smalle én brede Racktime-bagagedragers. De fietstas wordt geleverd inclusief een unieke voorgemonteerde Snapit-adapter. Het plaatsen en eraf halen van de Chiemsee gaat eenvoudig en comfortabel met een klik en een handbeweging. De tas is voorzien van een handvat waardoor je deze makkelijk mee kunt nemen bij het doen van boodschappen. Aan de binnenkant zijn er twee grote hoofdvakken met practische snelsluiting plus twee elastische achtervakken voor bijvoorbeeld drinkflessen. Twee ondervlakken met klittenbandsluiting en twee bovenvakken met ritssluiting. Beide tassen zijn voorzien van reflectiestroken voor extra zichtbaarheid. Inhoud 30 liter.€ 97,50 

Gelberberg Racktime dubbel 
Kleur: Zwart/geel

De robuuste fietstas gemaakt van waterafstotend polyester. Past op de smalle én brede Racktime-bagagedragers. De fietstas wordt geleverd inclusief een unieke voorgemonteerde Snapit-adapter. Het plaatsen en eraf halen van de Gelberberg gaat eenvoudig en comfortabel met een klik en een handbeweging. De tas is voorzien van een handvat waardoor je deze makkelijk mee kunt nemen bij het doen van boodschappen. Aan de binnenkant zijn er twee grote hoofdvakken met practische snelsluiting. Een ondervak en twee bovenvakken met ritssluiting. Beide tassen zijn voorzien van reflectiestroken voor extra zichtbaarheid. Inhoud 32 liter.
€ 97,50

Berlin Racktime dubbel 
Kleur: Zwart

De robuuste fietstas gemaakt van waterafstotend polyester. Past op de smalle én brede Racktime-bagagedragers. De fietstas wordt geleverd inclusief een unieke voorgemonteerde Snapit-adapter. Het plaatsen en eraf halen van de Berlin gaat eenvoudig en comfortabel met een klik en een handbeweging. De tas is voorzien van een handvat waardoor je deze makkelijk mee kunt nemen bij het doen van boodschappen. Aan de binnenkant zijn er twee grote hoofdvakken met practische snelsluiting. Een ondervak en twee bovenvakken met ritssluiting. Beide tassen zijn voorzien van reflectiestroken voor extra zichtbaarheid. Inhoud 32 liter.
€ 97,50

 

Schwarzwald New Klickfix enkel 
Kleur: Zwart/wit 

Het nieuwe model Schwarzwald gemaakt van waterdicht materiaal is een enkele tas met een groot hoofdvak en twee elastische zijvakken en schouderband om makkelijk te dragen. De getapte naden en praktische oprolsluiting garanderen een perfecte waterdichtheid. De speciale Klickfix-bevestiging zorgt dat de tas extra stevig aan de fiets bevestigd is. De tas is voorzien van een extra led bevestiging. Kortom, een tas geknipt voor woon/werkverkeer. Inhoud 20 liter.
€ 97,50

Sports Trunkbag ObenbergKleur: Zwart/geel

Nooit meer natte spullen met deze enkele fietstas met regenhoes en schouderband. Deze tas plaats je bovenop Racktime bagagedragers en is multifunctioneel door de extra vakken. De Sports Trunkbag met Racktime Snapit adapter past op Racktime bagegdragers. De tas heeft een voorgemonteerde Snapit Adapter, waardoor je de tas heel snel op de bagagedrager kunt klikken. Je kunt de adapter passend maken voor brede en smalle Racktime bagagedragers. Wil je de tas weer van de fiets afnemen, dan kan dit met 1 handbeweging! Super handig als je de fietstas liever niet op de fiets laat zitten. 
€ 99,00

Vind een dealer bij u in de buurt
Innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid.
Ebike Das Original wordt ADVANCED EBIKE

Met nieuwe producten, nieuwe concepten, nieuwe doelen.

Mensen bewegen - dat beweegt ons! Hen aanzetten om wegen in te slaan die zij op eigen kracht misschien niet genomen hadden. Hen te motiveren door ze dichter bij hun doel te brengen. Hen plezier te geven, in de natuur, in stad of dorp en vooral in volledige onafhankelijkheid. 

Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. We waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben met dit merk de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Elke dag een belevenis
Advanced App
ADVANCED Ebike producten combineren het best van beide werelden en en veranderen elke reis in een onvergetelijke ervaring.
Lees verder
Naven
Alleen de beste kwaliteit
Rohloff e-14 - Uniek, snel en betrouwbaar. Nexus inter-5E - Speciale naaf voor e-bikes. Enviolo - Traploos automatisch schakelen.
Lees meer
Speedlifter op
Tour Pro met Enviolo
Snel het stuur in hoogte verstellen met (maximaal) 100 mm? Het stuur 90° naar links of rechts draaien en daar vastklikken?
Naar Speedlifter