Nieuw: TriEye: bril en achteruitkijkspiegel in één

Veilige fietsbrillen met ‘3e oog’

Iedere fietser kent het gevoel: wat gebeurt er achter mijn rug? Is er achteropkomend verkeer? Omkijken leidt vaak tot gevaarlijke situaties. Met TriEye is omkijken niet altijd meer nodig. Deze sportieve fietsbrillen hebben een ingebouwd instelbaar achteruitkijkspiegeltje. Of naar wens zelfs twee. 

TriEye is vooral ontwikkeld om de veiligheid van het fietsen te verhogen. Veel fietsers kijken onderweg regelmatig om en maken daarbij vaak gevaarlijke fietsbewegingen. Met een TriEye fietsbril wordt (vaker) achteruitkijken veel gemakkelijker. Zoals we dat al decennialang gewend zijn in de auto. Bovendien hoeft de fiets niet ontsierd te worden door een spiegel aan het stuur.

Noors ontwerp

Het idee voor TriEye ontstond in 2016, in Noorwegen. Na zes jaar ontwikkeling zijn de TriEye View brillen ‘met 3e oog’ klaar om de wereld te veroveren. Het gaat om uiterst flexibele en duurzame lichtgewicht brillen met een hoge krasbestendigheid, goede ventilatie en volledige UV-bescherming. Zowel de VIEW SPORT als de VIEW REVO MAX is leverbaar in twee maten. De VIEW SPORT biedt ook keuze uit twee verschillende lenzen voor verschillende weersomstandigheden. Zoals de fotochromatische lens die met het daglicht ‘meekleurt’ en zowel bij zonnig als bewolkt weer de beste oplossing is. De VIEW REVO MAX wordt geleverd met een Blue lens, voor een extra sportieve uitstraling. Consumentenadviesprijzen lopen van 69 tot 129 euro. Er zijn diverse vervangingsonderdelen beschikbaar. De Dual modellen hebben links én rechts een spiegeltje. Fietsers, maar bijvoorbeeld ook roeiers, ruiters en skiërs, kunnen er veel veiligheid bij winnen.

Nieuw: TriEye: bril en achteruitkijkspiegel in één

Waar te koop?

TriEye View fietsbrillen worden verkocht via een exclusief net van wederverkopers zoals uw ADVANCED EBIKE dealer waar u deze bril kunt passen. Het dealernet is in ontwikkeling en wordt in de komende maanden verder uitgebreid.

De TriEye View fietsbrillen zijn ook te koop bij Bol.com

Producten in euro's

 
TriEye VIEW SPORT PHOTO CHROMATIC SIZE S en M / Left Lens Polycarbonate , Cat. 0 - 3, UV400 129,00
TriEye VIEW SPORT REVO MAX SIZE S en M / Left Lens: Blue Polycarbonate, Cat. 3, REVO color, UV400 89,00
TriEye VIEW SPORT SMOKE SIZE S en M / Left Lens: Polycarbonate, Cat. 3, Smoke color, UV400 69,00
TriEye VIEW NOSE-PAD W/INSERT SIZE S en M Insert for prescription lenses. 22,00
     
Vind een e-bike dealer bij u in de buurt