Advanced doet naam eer aan!

Ebike Das Original.

Alwéér BESTE KOOP!

En alwéér is Ebike Das Original als ‘Beste Koop’ beoordeeld. Dit keer in de AD Fietstest.nl, met de C004+ Advanced. Eerder kwamen we al lovend uit de Nationale Fietstest van Telegraaf/Fietsersbond en de ANWB E-bike test. En blijkt eens te meer: je wordt niet zomaar de best geteste e-bike! 

Advanced C004+

Topfiets voor een topprijs, aldus de testers

Na de Nationale Fietstest en de ANWB is nu ook de C004+ Advanced als beste koop verkozen in de AD Fietstest.nl. De C004+ Advanced scoort op alle fronten. Vooral de zithouding en het comfort zijn 'uitmuntend'. Verder rept het testpanel over een 'zeer complete fiets', krachtige ondersteuning, de geruisloze motor en het makkelijk bedienbare display. De testers zijn zeer te spreken over de rij-eigenschappen van deze BESTE KOOP.

Het bevestigt wat we al zo vaak hoorden:
Wie op een ADVANCED Ebike stapt, wil er niet meer vanaf!

Vind een e-bike dealer bij u in de buurt

Zit heerlijk, voelt veilig, fietst fantastisch!

Ebike Das Original

De eerste echte premium e-bike uit Duitsland

U weet wat u belangrijk vindt in een nieuwe e-bike. De beste techniek en prestaties, gecombineerd met een mooi design en een hoge mate van stevigheid. Uw nieuwe fiets moet niet alleen mooi zijn, maar u ook een veilig en betrouwbaar gevoel garanderen. Wij begrijpen dat. Alle fietsen van ADVANCED Ebike zijn ontwikkeld vanuit waarden als veiligheid, stabiliteit en design.

Ons assortiment is ruim en heeft voor elke behoefte een passend antwoord. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. U hoeft alleen maar de keuzehulp in te vullen. Keuze gemaakt? Vraag dan snel een proefrit aan, gewoon bij u thuis. Wij zorgen voor de rest.