Bosch Purion

Concentreer je op waar het om draait en krijg alle belangrijke informatie door met je duim te klikken: de boordcomputer Purion staat voor de hoogste efficiëntie en precisie.

Klein en overzichtelijk

Design ontmoet functionaliteit: De Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wil, of de boordcomputer nu in de stad wordt gebruikt of daarbuiten. Tijdens het rijden krijg je met een klik van de duim alle belangrijke informatie en houd je beide handen aan het stuur. Vijf verschillende rijmodi geven je in iedere situatie de juiste ondersteuning.

Duwen wordt wandelen

Activeer met de Purion de nauwkeurig gedoseerde ondersteuning tot 6 km/u.
Voor zoveel mogelijk veiligheid wordt de loopondersteuning in twee stappen geactiveerd.

De Highlights


Overzichtelijk displayLaadtoestand, snelheid, rijmodus, actieradius, tripafstand, totale afstand.

Optimale leesbaarheidHet van achteren verlichte, spiegelvrije display maakt het bekijken van de rijgegevens ook bij directe zonnestraling mogelijk.

ServiceDe optionele service-interval-aanduiding herinnert je eraan om een afspraak bij de dealer te maken voor de volgende servicebeurt voor je eBike.

Eenvoudige diagnoseVia de micro-USB-poort kan de dealer de toestand van je Bosch eBike-systeem controleren.

Focus op het essentiëleVijf ondersteuningsniveaus, veilige bediening met de duimen, opgeruimd stuur.

VerlichtingssysteemAls het eBike-licht aan was toen het systeem werd uitgeschakeld, wordt het automatisch ingeschakeld bij de volgende start van het systeem.