Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Ber Koning

Noordeinde 12
|
1141 AM Monnickendam
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

De e-bike specialist van Waarland

Ber Koning Fiets-Sport, sinds 1975

Zeg je fiets, dan zeg je Ber Koning Fiets-Sport. Dit servicegerichte familiebedrijf is een echt begrip in Monnickendam en voert een ruim aanbod aan fietsen, e-bikes, onderdelen en accessoires. Zo kunt u hier terecht voor o.a. elektrische (bak)fietsen, bedrijfsfietsen, stadsfietsen en sportieve fietsen. Alles voor de ultieme fietsbeleving voor het hele gezin.

Service op nummer één

Service staat bij ons altijd op nummer één. U kunt dan ook niet alleen rekenen op kundig advies bij aankoop van uw fiets of e-bike, maar geniet ook na afloop van een goede service. Zo voeren we reparaties en servicebeurten uit. Een bij ons gekochte fiets of e-bike heeft hierbij altijd voorrang in de werkplaats.

OVER ADVANCED EBIKE
Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.
ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Dinsdag: 10.00- 17:00 uur
Woensdag: 10.00- 17:00 uur
Donderdag: : 10.00- 17:00 uur
Vrijdag: 10.00- 17:00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16:00 uur

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|