Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Bets Fietsen

Vlamkast 14a
|
1792 CR Oudeschild - Texel
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Zeg je fietsen, dan zeg je Bets Fietsen. Zeg je Bets Fietsen, dan zeg je daar moet je zijn. We hebben veel verschillende fietsen, dus er is er hoe dan ook eentje voor jou. Kies een fiets met lage instap of hoge instap. Kom naar de winkel voor vragen en/of verdere oriëntatie. Wij staan voor je klaar!

OVER ADVANCED EBIKE
Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag:

09.00 – 12.30 |
13.30 – 17.00 uur

Zondag:
Gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|