Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Buurstee Bike Center

Brabantplein 13-14-15
|
4817 LR Breda
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Elektrisch fietsen is het nieuwe fietsen, het moderne fietsen. Waarbij tegenwind of heuvels niet langer een argument vormen om de fiets te laten staan. Elektrisch fietsen is gezond, milieuvriendelijk en goedkoop. Elektrisch fietsen fietst ontspannen, licht en soepel. Niet toevallig is de ‘elektrische fietser’ te herkennen aan de brede grijns bij het op- en afstappen. Bij onze fietsenwinkel in Breda vindt u een uitgebreide collectie van ADVANCED EBIKE.

Wanneer je op pad gaat in de Betuwe kun je dat het beste op een van onze elektrische huur fietsen doen. Zo geniet je optimaal van de natuur en vrijheid. Stap eens af in een pittoresk dorpje of gezellig stadje en geniet van een heerlijke versnapering op een van de gezellige terrassen.  Om de beleving te vergroten bestelt u bij het huren van de fiets een picknick fietstas met heerlijke verse streekproducten. U kiest dan zelf een plek waar u heerlijk kunt genieten van uw lunch en de omgeving. Klik hier voor verhuur van ADVANCED EBIKES.

OVER ADVANCED EBIKE
Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 – 12.30 uur
13.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Zondag: gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|