Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Emanuël Fietsen

Baasrodestraat 127
|
9200 Baasrode
| |

Het leven is beter op een fiets van Emanuël

Bij Emanuël Fietsen kan je terecht voor een nieuwe stadsfiets, e-bike, trekfiets, racefiets of kinderfiets. Welke fiets het beste past bij jou, je gebruiksgewoonte en je budget? Fietsenmaker Jean-Pierre maakt graag tijd om je te adviseren.

Jean-Pierre Emanuël heeft 30 jaar ervaring in zijn stiel en weet zowel oude modellen als moderne fietsen te repareren. Van het vervangen van een band tot een herstelling aan je elektrische fiets en alles daartussen.

Vandaag zijn accessoires zoals valhelmen en fietscomputers niet meer weg te denken. Kies een accessoire naar jouw smaak, bestel bij ons en wij helpen je op weg om het goed in gebruik te nemen.

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar. 

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: 13.30u – 19.00u
Dinsdag en woensdag:
9.00u – 12.00u / 13.30u – 19:00u
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 9.00u – 12.00u /
13.30u – 19:00u
Zaterdag: 9.00u – 12.00u /
13.30u – 17:00u
Zondag: gesloten

Vanaf 1 november tot 1 maart gesloten
om 18 uur i.p.v. 19 uur op weekdagen en 16 uur op zaterdag.

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|