Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Fietsen Jacobs

RMC Hove - Mortselsesteenweg 21 - 2540 Hove - 03 455 45 90
|
Kessel (Nijlen) - Fortstraat 7a - 2560 Kessel (Nijlen) - 03 535 15 12
|

Uw fietsspecialist in de regio Kempen / Lier / Antwerpen RMC

Fietsen Jacobs te Hove en Kessel (Nijlen) is uw fietsspecialist in de regio Kempen / Antwerpen. Wij koppelen vakkennis aan klantvriendelijkheid en verdelen uitsluitend materiaal van de beste kwaliteit. Naast de verkoop van standaard stadsfietsen, kinderfietsen, koersfietsen, mountainbikes en gravelbikes, zijn wij vooral gespecialiseerd in elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, elektrische plooifietsen, elektrische cargofietsen, elektrische mountainbikes, elektrische koersfietsen en speed pedelecs.

U kan bij Fietsen Jacobs ook terecht voor herstellingen, onderdelen en accessoires, alsook voor de leasing van fietsen en elektrische fietsen.

ADVANCED EBIKE

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar. 

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Fietsen Jacobs RMC Hove
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10u – 12u | 13u – 18u
Zaterdag: 9u – 17u
Zondag: gesloten

Fietsen Jacobs Kessel
Maandag: 13u – 18.30u
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13u – 18.30u
Zaterdag: 9u – 17u
Zondag: gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|