Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Jacky-Sport

Zonnestraat 163
|
9600 Ronse, België
|

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Sinds het ontstaan en tot op heden staat Jacky-sport garant voor een onberispelijke service en een uitstekende dienst na verkoop. Hopelijk mogen Jerry, Steven en Guillaume u binnenkort ook eens verwelkomen om u met veel plezier en kennis van zaken ten dienste te zijn bij een herstelling of bij de keuze van een nieuwe fiets.

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar. 

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
8.30-12.00 / 13.30-18.30
Zaterdag: 09.00-12.00 / 14.00-17.00
Zondag: gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|