Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

M-Bike E-bike Specialist

Korte Hofstraat 54
|
3530 Houthalen
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

DE FIETSENWINKEL GELEGEN IN HET HARTJE VAN HET FIETSPARADIJS
Onze fietsenwinkel is gelegen in Houthalen-Helchteren. Dat maakt dat wij centraal liggen en Hengelhoef, Kelchterhoef en Molenheide slechts op een boogscheut verwijderd zijn van M-bike.M-bike is ontstaan uit een passie voor techniek en mensen gelukkig maken. De mens van vandaag zit véél te veel en beweegt te weinig. Sandro van M-bike wil mensen in beweging krijgen in de buitenlucht op een toffe en makkelijke manier.

BEWEGEN IS GOED VOOR IEDEREEN EN ZORGT VOOR EEN POSITIEF EFFECT OP HET FYSIEKE EN MENTALE WELZIJN VAN MENSEN.
Bij M-bike word je persoonlijk en professioneel geholpen bij het herstellen en adviseren van je fiets. Verder kan je bij ons altijd terecht voor alle toebehoren.

EEN FIETS HUREN WANNEER JIJ MAAR WILT
Limburg is hét fietsparadijs bij uitstek. De vele fietsroutes leiden je niet naar Rome maar wel naar de ontelbare mooie plekjes die onze provincie te bieden heeft! Kriebelt het al om op uitstap te vertrekken? Je kan de datum en het uur zelf kiezen en wij zorgen dat de fiets voor je klaar staat! Op zoek naar een leuke dagactiviteit?

​​​​​​​Of ben je niet zeker of een elektrische fiets iets voor jou is? Bij M-bike in Houthalen kan je een elektrische fiets huren voor één of meerdere dagen! ​​​​​​​

OVER ADVANCED EBIKE
Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: 9:00 – 12:00 & 14:00 – 18:00

Dinsdag: 9:00 – 12:00 &  14:00 – 18:00

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 9:00 – 12:00 & 14:00 – 18:00

Vrijdag: 9:00 – 12:00 & 14:00 – 18:00

Zaterdag: 9:00 – 12:00 & 14:00 – 16:00

Zon- en feestdagen: Gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|