Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

EBIKES PURMEREND - PCS BROMFIETSEN

Neckerstraat 9
|
1441 KT Purmerend
| |

E-Bikes Purmerend, uw Advanced Ebike dealer (voorheen Ebike Das Original)

E-Bikes Purmerend is uw adres voor de aanschaf van een elektrische fiets, oftewel een e-bike. Wij verkopen de kwaliteits fietsen van het merk Advanced Ebike. Dit zijn handgemaakte Duitse fietsen welke gemaakt wordt door een enkele medewerker. Dat wil zeggen dat ze bij Advanced Ebike niet met een ouderwets lopende band werken. Kortom, 100% kwaliteit en de perfecte afwerking van uw fiets.De kwaliteit van het frame en de componenten maken Advanced Ebike  samen een topkwaliteit e-bike. Er wordt bijvoorbeeld uitsluitend met A-merk componenten gewerkt, zoals de motor en accu van het merk Bosch en onderdelen van Shimano, Enviolo, Magura, Rohloff, Ergotec, Continental, Schwalbe, AXA, Abus, KMC, Gates, en Racktime.

Ook leveren wij de fietstassen van Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original). deze dubbele fietstas is gemaakt van waterafstotend polyester. Hij past op zowel smalle als bredere Racktime bagagedragers en wordt geleverd met een voor gemonteerde Snapit adapter. Het plaatsen van de tas gaat met een klik en je haalt ‘m er in een handbeweging weer af.

Wist u dat Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original) 30 jaar garantie geeft op het frame ? En dat er op de accu wel 4 jaar garantie zit, waar andere e-bike merken bijvoorbeeld 2 jaar accu garantie verlenen. Dat is pas ontzorgen!

 

Openingstijden

Maandag:
gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
8.30 – 18.00 uur
Vrijdag koopavond:
19:00 – 21:00 uur
Zaterdag:
8:30 – 16:00 uur

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|