Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Reiber Rijwielen

Brink 24
|
7991 CH Dwingeloo
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Dan bent u bij Reiber Rijwielen aan het juiste adres!

Wij helpen u graag om de fiets te vinden die het beste bij u past. Wij hebben groot aantal elektrische testfietsen. U kunt de fietsen uitgebreid testen. Wij zorgen ervoor dat u met een fiets de deur uit gaat waaraan u vele jaren fietsplezier gaat beleven.

Heeft u interesse om een Advanced Ebike fiets te kopen? Voor een persoonlijk advies op maat bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Tevens zijn wij van mening dat bij de aanschaf van een elektrische fiets een testrit één van de belangrijkste dingen is. In (en om) onze winkel kunt u een elektrische fietsen testen. Bovendien is het mogelijk om een elektrische fiets een dag of weekend mee te nemen om een uitgebreide testrit te maken.

Wil je genieten van een fiets met trapondersteuning?
Dan kan je bij ons terecht voor een breed gamma e-bikes van ADVANCED EBIKE.

ADVANCED EBIKE Das Original is de eerste producent van premium e-bikes in Duitsland. Deze ‘Made in Germany’, handgemaakte e-bikes beschikken over uitstekende rijeigenschappen, de beste onderdelen en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn zo overtuigd van hun “Deutsche gründlichkeit” dat ze 30 jaar garantie op het frame en 4 jaar garantie op de accu geven. E-bikes zijn perfect voor verschillende doeleinden, denk maar aan personen die herstellen van een ziekte of blessure of personen waarvoor met de fiets naar het werk pendelen toch net iets makkelijker is. Elke ADVANCED EBIKE is met de hand gemaakt door één constructeur. Dat betekent geen ouderwetse lopende bandwerk. Op één werkplek wordt de gehele e-bike geproduceerd en is de betrokken constructeur verantwoordelijk voor de eindkwaliteit. Dankzij deze moderne manier van produceren streven ze naar de hoogste kwaliteit en wordt ook het individualiseren van e-bikes mogelijk gemaakt.


In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en herstelling van je ADVANCED EBIKE fiets, softwarecontroles en upgrades.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten*

Dinsdag t/m vrijdag:
9:00-12:00   13:00 – 17:30

Zaterdag: 
9:00-12:00   13:00-16:00

Zondag:
Gesloten*

*Fietsverhuur op afspraak mogelijk

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|