Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Rijwielcentrum Susteren

Marktstraat 16a
|
6114 HS Susteren
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE? Kom dan naar dé fietsspecialist in de regio.

En dat zeggen we niet zomaar. Want, bij ons staat vakmanschap, en goed advies maar vooral aandacht voor de klant voorop. Want, het kopen van een fiets is maatwerk. In onze fietsenwinkel kunt u terecht voor de aankoop van elektrische fietsen, stadsfietsen tot mountainbikes en racefietsen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan accessoires van fietsbanden tot kinderzitjes en sloten.

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced Ebike Das Original Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

 ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m Vr: 09:00 – 18:00 uur
Za: 09:00 – 16:00 uur
Vanaf 1 Oktober t/m 1 Maart
Di t/m Vr: 12:00 – 17:00
Za: 10:00 – 16:00

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|