Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Van Eyck Sport Dadizele

Meensesteenweg 168
|
8890 Dadizele
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Van Eyck Sport Dadizele, gelegen in het hart van West- Vlaanderen en nabij de Franse grens, is de fietswinkel voor elke sportieve en recreatieve fietser.  Topmerk ADVANCED EBIKE staat voor u klaar voor een testrit. Ook een uitgebreid aanbod aan fietsonderdelen en fietskledij is er aanwezig. De winkel heeft een parking voor de deur en de medewerkers zullen u met glimlach ontvangen en helpen bij uw keuze uit het ruime assortiment fietsen, fietsmateriaal, fietskleding of sportvoeding.

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 18:00

Dinsdag: Gesloten

Woensdag:  10.00 – 18:00

Donderdag:  10.00- 18:00

Vrijdag:  10.00 – 18:00

Zaterdag: 10.00 – 18:00

Zondag: Gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|