Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Vechtdal Tweewielers

Bruchterweg 21
|
7772 BD Hardenberg
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Op zoek naar een nieuwe e-bike? Wij luisteren naar jou en helpen je de juiste keuze te maken binnen je budget. Voor iedereen is er een model dat past. Dit kan gaan van elektrische damesfiets tot elektrische mountainbike.

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar. 

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Over ons

Vechtdal Tweewielers is sinds Mei 2022 gevestigd aan de Bruchterweg 21 te Hardenberg. Met deze vestiging werd een droom werkelijkheid voor Michel Schipper en Joost Brink
Michel en Joost, al eerder collega’s van elkaar binnen de fietsenbranche, hebben hier hun kennis en kunde samengevoegd en dit pand (ooit bekend van Vasse koken en cadeau’s) mogen openen. Te vinden binnen deze vestiging zijn onder andere elektrische- stads- en kinderfietsen. Daarnaast vindt u ook een selectie aan gebruikte fietsen. Voor de sportievelingen is er een ruime afdeling met mountainbikes en racefietsen.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag, woensdag, vrijdag:
08:30 – 12:30
13:00 – 18:00
Donderdag:
08:30 – 12:30
13:00 – 18:00
18:30 – 21:00
Zaterdag:
08:30 – 12:30
13:00 – 16:00

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|