Tour Pro Gold 5G FL / NVX30

  • Framematen : 45 CM en 50 CM Andere framemaat? Bij ONZE DEALERS zijn ander maten van dit type mogelijk nog beschikbaar.
  • Gratis 4 jaar accu- en motorgarantie
  • Advanced Ebike met 500 Wh Accu, Intuvia Display en 5G FL/NVX30 Uitvoering

    De Advanced Ebike biedt een perfecte balans tussen kracht en comfort. Uitgerust met een 500 Wh accu voor lange afstanden en een intuïtief Intuvia display voor gemakkelijke bediening. De 5G FL/NVX30 uitvoering zorgt voor soepele schakelprestaties en extra stabiliteit. Met een onderhoudsarme riemaandrijving en een ergonomisch ontwerp is deze e-bike ideaal voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke ritten.

  • Stabiel frame met lage instap
  • 30 jaar frame-garantie

Van 3899,-

Voor 3399,-

Online aanbetaling 121 Incl. btw

Reset opties

Comfortabel

Sportief

Dagelijks

Vrije tijd

Asfalt

Offroad

Actieradius
tot 140 km
Motor
Bosch Performance 65 Nm
Display
Bosch Intuvia 100

Speedlifter op Tour Pro-serie met Enviolo

Snel het stuur in hoogte verstellen met (maximaal) 100 mm?  Het stuur 90° naar links of rechts draaien en daar vastklikken? 

Dat kan met de innovatieve SPEEDLIFTER TWIST PRO. Dat gaat binnen enkele seconden en zonder gereedschap. Heel praktisch als de e-bike ruimtebesparend in de garage moet staan of in of op een auto moet worden vervoerd. Handig is de klikfunctie waarmee het stuur onmiddellijk weer in de originele positie staat. De SPEEDLIFTER voldoet aan de strenge DIN-Plus norm.

Uitleg Speedlifter Twist Pro

Onzichtbare accu

De Bosch PowerTube 500-accu verdwijnt onzichtbaar in het frame en biedt desondanks genoeg capaciteit voor de langste tochten.

Brede banden

De 55 mm brede Continental Contact Cruiser maakt het mogelijk om een lage rolweerstand te combineren met pechbescherming en comfort, zodat je alle bestemmingen snel, comfortabel en veilig kunt bereiken.

 

Informeer bij uw plaatselijke ADVANCED EBIKE dealer!

© Copyright ADVANCED EBIKE
|