Home > Producten > e-bikes > Tour > TOUR PLUS WAVE GESLOTEN KETTINGKAST

TOUR PLUS WAVE GESLOTEN KETTINGKAST

3.599,00

Prijs incl. btw

Framemaat

45 CM, 50 CM, 55 CM, 60 CM

Aandrijving

Ketting

Kleur

Basil Green Glossy, Coal Grey Matt

Display

Bosch Intuvia 100

Accu

Bosch Powerpack 545 Wh

Motor

Bosch Active Plus 50 Nm

  • Sportieve e-bike met een lage instap en gesloten kettingkast
  • Eenvoudig accu in- en uitnemen
  • Made in Germany
  • 230+ dealers in de Benelux
  • 30 jaar frame-garantie
  • 4 jaar accu- en motorgarantie
De e-bike met nieuwe traploze versnellingsnaaf

De Enviolo Urban naaf is een traploze versnelling. Het aantal versnellingen is oneindig! Door middel van een draaischakelaar op het stuur bepaal je hoe licht of zwaar je trapt. De deels in het frame geïntegreerde accu van Bosch brengt je extreem ver en weegt bijna niets. De TOUR PLUS wordt aangedreven door de Bosch Active Line Plus 50 Nm. Deze biedt een uitstekende balans tussen kracht en soepelheid, ideaal voor zowel stadsritten als recreatieve tochten. Let ook op de 55 mm brede banden en de dubbelwandige spatborden.

Comfortabel

Sportief

Dagelijks

Vrije tijd

Asfalt

Offroad

Actieradius
Tot 120 km
Motor
Bosch Active Line Plus 50 Nm
Display
Bosch Intuvia 100

Brengt je overal

Ook onze best verkochte modellen worden continu verbeterd. Zo laten de accu’s zich nu nog gemakkelijker verwijderen en zijn remleidingen en schakelkabels nu fraai in het frame geïntegreerd.  De Tour plus brengt je extreem ver.

Op de foto’s hiernaast is het tourmodel afgebeeld zonder gesloten kettingkast.

Brengt je vérder

De deels in het frame geïntegreerde accu van Bosch brengt je extreem ver en weegt bijna niets. Met maximaal 545 Wh rijd je tot 120 km ver. De accu is heel compact en kan gemakkelijk met één hand uit het frame worden gehaald.

Controlecentrum van elk fietsavontuur

De intuïtief ontworpen Intuvia 100-display is het controlecentrum van je aandrijfsysteem. Daarop zie je alles wat je wil weten, zoals actieradius en schakeladviezen. Lopend onder- steunt het systeem tot 6 km/u..

Snel vaart maken
De Bosch Active Line Plus 50 Nm motor is een betrouwbare en krachtige aandrijving voor en ideaal voor dagelijks gebruik en recreatieve ritten. Met een koppel van 50 Nm biedt deze motor soepele en stille ondersteuning, waardoor fietservaringen comfortabeler en efficiënter worden. Dankzij de slimme sensortechnologie past de ondersteuning zich naadloos aan de fietser en het terrein aan, wat resulteert in een natuurlijke rijervaring.

© Copyright ADVANCED EBIKE
|