Maikel de fietsenmaker:

de beste fietsenwinkel in de kop van Noord-Holland

Het adres voor een ADVANCED EBIKE

In de kop van Noord-Holland is zijn winkel het adres voor een elektrische fiets, stadsfiets of transportfiets. Zijn geheim? Opgroeien in een fietsenmakersfamilie. En een geduldige vrouw. Want zijn leven staat in dienst van fietsen. Ook op zijn vrije dag. De zondag begint namelijk altijd met een ritje.

Elektrische fietsen

Een groot deel van de collectie bestaat uit elektrische fietsen. Maikel de fietsenmaker is de regionale specialist op het gebied van e-bikes. Die hebben de toekomst volgens Maikel. Zeker in de Kop van Noord-Holland, waar het altijd waait. Ook steeds meer jongeren kiezen voor een elektrische fiets. Maikel: ‘Twee jaar geleden kwam dat langzaam op. In het begin was ik er verbaasd over, maar inmiddels snap ik wel dat dat een elektrische fiets ideaal is als je elke dag van Callantsoog naar school in Bergen moet fietsen.

Geniet van je koffie

En ondertussen wordt je ADVANCED EBIKE klaar gezet voor een testrit

Maikel pakt de dingen daar net even anders aan. Zo komt hij je fiets kosteloos halen en brengen als er iets mis mee is. Service van de zaak. Natuurlijk mag je je fiets ook zelf komen brengen. Dan krijg je van Maikel meteen een lekkere bak Nespresso. Strijk neer en geniet van het uitzicht op de open werkplaats waar monteurs Erick en Michael met veel plezier en zorg je fiets repareren.

Vragen? Advies nodig? De Fietsenmaker is nooit ver weg.

Behalve op zondag en maandag ben je alle andere dagen van harte welkom in onze winkel aan de Rijperweg 48A in Sint Maarten.

Dinsdag tot en met donderdag zijn we open van 09.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.
Op zaterdag ben je welkom van 09.00 tot 17.00 uur.

Je bereikt ons telefonisch op 0226 – 39 09 95.
Mailen mag natuurlijk ook:  info@maikeldefietsenmaker.nl 

EBIKE DAS ORIGINAL MODELLEN

UIT VOORRAAD LEVERBAAR
© Copyright Ebike Advanced
|