Begin je kam­peer­avon­tuur bij Kampeer & Caravan Jaarbeurs


Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Van 5 tot en met 9 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Weet jij al wat volgend seizoen gaat doen? Kom ook! En plan je jouw volgende kampeertrip tot in de puntjes.

Waarom bezoeken?

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Van 5 oktober tot en met 9 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Maak een proefrit in de nieuwste campermodellen, doe een ‘prinses-op-de erwt’ beddentest in trendy caravans, probeer de nieuwste e-bikes en recreatiefietsen uit op het fietsparcours, ervaar avontuurlijk kamperen door outdoor activiteiten en verbreek het record ‘vouwwagen opzetten’; wie weet win je nog een leuke prijs.

Dit jaar besteden we extra aandacht aan duurzaam kamperen, we laten je een uitgebreid aanbod aan (elektrische) trekauto’s, buscampers en (dak)tenten zien én we zetten onderwerpen als huren en sharen op de kaart.

Hoe sta jij er dit jaar bij? En weet je al wat volgend seizoen gaat doen? Het maakt niet uit of je nou een doorgewinterde kampeerder bent of juist aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen; op Kampeer & Caravan Jaarbeurs plan je jouw volgende roadtrip tot in de puntjes!

Praktische informatie

Data en tijden 

Woensdag 5 oktober t/m Zondag 9 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Adres en route

Bezoekadres Kampeer & Caravan Jaarbeurs:
Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht

Tic­ket­in­for­ma­tie

Dagticket: toegang van 10.00 – 17.00 uur.
Middagticket: toegang van 13.00 – 17.00 uur.

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang.

Meer evenementen & beurzen


Bike Brussels 25 t/m 27 maart 2022

Bike Brussels 25 t/m 27 maart 2022

Een mooie weergave van alles wat de fiets en fietsen aangaat… Fietsen (stadsfietsen, elektrische fietsen, compacte fietsen, kinder fietsen, bakfietsen, huurfietsen,…) N...

Meer ›