Home > Nieuws > Jan Dirk Rudolph veert op bij Advanced Ebike

Jan Dirk Rudolph veert op bij Advanced Ebike

VENLO – Als opvolger van de gepensioneerde Jacob van der Veer is recentelijk Jan Dirk Rudolph bij Ebike Factory in dienst getreden om Advanced Ebike en Reany te gaan vertegenwoordigen.

De in Meppel woonachtige accountmanager heeft zich via een e-mail alvast aan de dealers van Advanced en Reany voorgesteld. “Ik houd ervan om dingen te doen die mij blij maken. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met wandelen fietsen/wielrennen, motor-/autosport en voetbal. Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het team E.B.F. (Advanced/Reany) in de functie van accountmanager regio West Nederland,” zegt Rudolph. “Ik kijk uit naar onze samenwerking en ga jullie binnenkort allemaal ontmoeten in jullie prachtige winkels.”

Samen met ondernemers leuke band opbouwen

Rudolph geeft aan zelf jarenlang ervaring in de fietsbranche te hebben en hoopt erop samen met de ondernemers een leuke band op te bouwen op basis van enthousiasme, openheid, vriendelijkheid en transparantie. “Ik ben een gedreven persoon en met veel passie ga ik mijn beroep uitoefenen, tot binnenkort,” voorspelt Rudolph.

Bron: Nieuwsfiets.nl

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|