2019-Oorkonde Ebike Das Original naar Juwett


DEURNE – Juwett Tweewielers uit Deurne kreeg onlangs de Ebike Das Original oorkonde 2019 uitgereikt. Rob Laarman van E-Bike Factory reikte ‘m uit en prijst de ondernemer als een voorbeeld dealer. Juwett is de tweede dealer, die deze oorkonde ontvangt. Vorig jaar ging die naar De Geus Tweewielers in Oud-Beijerland.

”Juwett werd begin 2019 dealer van ons merk en ging meteen met een brede collectie aan de slag ging. Als een echte e-bike specialist denken ze actief met ons mee en verkochten in korte tijd mooie aantallen. Met mooie ambities voor 2020,” aldus Laarman. “Het is een voorbeeld van een dealer die wij graag aan ons exclusieve merk verbinden. Ons dealernet is nu bijna compleet, we hebben nog ruimte voor 60 dealers in de Benelux.”

VAKBROEDERS | Het spreekt voor zich dat Juwett blij was met de oorkonde. “Inderdaad zagen wij direct mogelijkheden in de modellen van Ebike Das Original toen we ze voor het eerst tegen kwamen op de Velofollies in januari 2019. De e-bikes zien er goed uit, zijn erg degelijk, hebben goede componenten en rijden erg fijn. De Bosch-aandrijving is natuurlijk altijd goed en betrouwbaar. De vier jaar garantie op de accu is een sterk punt en de dertig jaar framegarantie klinkt natuurlijk ook prima,” reageert Richard Juwett. “Nu zal een frame niet snel uit elkaar vallen, maar je merkt tijdens het fietsen wel dat deze frames extreem stijf zijn en voor heel betrouwbaar rijgedrag zorgen. Onze klanten roepen vooral dat de e-bike er mooi uitziet en fijner rijdt dan de andere e-bikes. Ook spreekt de manier waarop Ebike Das Original met ons omgaat erg aan. De lijntjes zijn kort. Echte vakbroeders.”

VLIEGENDE START | Rob Laarman bracht Ebike Das Original in 2016 op de Nederlandse markt en benaderde John Vermeulen voor de distributie. “Ik vond het belangrijk om Ebike Das Original ‘als dealer voor dealers’ te gaan vertegenwoordigen, zonder de afstand die je als dealer vaak tot een importeur voelt. Dealers willen niet aan handen en voeten gebonden zijn,” weet Laarman. “In het voorjaar van 2018 zijn we gestart en kregen net als in Duitsland direct een aantal mooie reviews van toonaangevende landelijke pers. Dat gaf ons een vliegende start. Inmiddels hebben we 160 actieve dealers in de Nederland en België en verkochten we in 2 jaar tijd al 3000 e-bikes. We willen naar maximaal 200 exclusieve dealers in de Benelux, dus is er nog ruimte voor 60. Als die van het kaliber ‘Juwett’ zijn, ziet de toekomst voor E-bike Das Original er rooskleurig uit.”

Bron: Nieuwsfiets.nu