BOVAG en Ebike Das Original organiseren webinars


Ondanks dat tijdens de Corona crisis alle groepsbijeenkomsten, vergaderingen en trainingen geannuleerd zijn, blijft de behoefte overeind staan om met groepen mensen te communiceren. Reden voor onder ander BOVAG en Ebike Das Original om het fenomeen webinar in te zetten.

Een webinar is een vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet met uitsluitend online publiek. Deelnemers kunnen het webinar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen. In deze weken, waarin mensen zoveel mogelijk thuis werken, wordt enorm veel online gecommuniceerd en een webinar is één van de online opties. BOVAG en Ebike Das Original zijn, onafhankelijk van elkaar, op het idee gekomen om een websinar in te zetten voor kennisoverdracht met de achterban.

WEBINAR 1 – BOVAG (woensdag 8 april 17:00 uur) | De eerstvolgende webinar vindt vanmiddag al plaats om 17:00 uur en is geïnitieerd door BOVAG. Daarin krijgen ondernemers een heldere uitleg over de regelingen Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW), Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) en Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO). BOVAG zet ze op een rij en geeft woensdag 8 april om 17.00 uur in een live webinar tekst en uitleg over deze onderwerpen.
Heeft u vragen waar u graag tijdens het webinar een antwoord op wilt hebben, dan kunt u die nu alvast stellen door deze te mailen naar carolinebekkering@bovag.nl. Let op: het webinar gaat uitsluitend over NOW, TOZO en TOGS en alleen vragen daarover komen aan bod. Voor andere vragen verwijst BOVAG door naar de afdeling Ledenadvies op 030 65 95 300 of ledenadvies@bovag.nl.

WEBINAR 2 – EBIKE DAS ORIGINAL/ENVIOLO (maandag 20 april, 11:00 uur) | Door middel van een webinar organiseert Ebike Das Original in samenwerking met Enviolo een (verkoop)technische training over de traploze en automatische schakelproducten, waarmee een aantal modellen van Ebike Das Original afgemonteerd zijn. Om alle voordelen van het systeen nogmaals onder de aandacht te brengen, geeft Ebike Das Original als ‘medevakbroeder’ concrete uitleg, verkoopargumenten en praktische tips die ondernemers meteen in de praktijk kunnen toepassen.
Het webinar vindt plaats op maandag 20 april as, van 11.00 tot 12.00 uur. Meerdere mensen kunnen hieraan deelnemen, vanaf hun eigen desktop, laptop of tablet. Tijdens het webinar kunnen ook vragen gesteld worden via de chatfunctie.

Bron: Fietsnieuws.nu

Laatste nieuws


 RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Design & Innovation Award

RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Design & Innovation Award

RECO ONE. Het ontstaan. De gepatenteerde frametechnologie van de RECO ONE begon met een aantal vragen: hoe kun je de productie van e-bike frame sterk vereenvoudigen, versnellen en verduurzamen? En...

Ebike Das Original heet voortaan ADVANCED EBIKE

Ebike Das Original heet voortaan ADVANCED EBIKE

FRANKFURT (D)/VENLO – In 2011 kwam de Duitse fietsenfabrikant E BIKE Advanced Technologies GmbH op de markt met Ebike Das Original en wist in 10 jaar tijd met succes zijn plek te veroveren. Nu a...

Wethouder Roest opent nieuwbouw Ebike Das Original

Wethouder Roest opent nieuwbouw Ebike Das Original

VENLO – Voor heel even had Ad Roest weer een podium in de fietsbranche. Als wethouder van de Gemeente Venlo was hij uitgenodigd om het nieuwe pand van Ebike Das Original officieel te openen....


Meer ›