E-Bike Das Original pakt MFI distributie op


Sinds kort wordt de productlijn van My Future Innovation (MFI) in de Benelux vertegenwoordigd door Ebike Das Original. Daarmee is tijdens de E-Bike Xperience vorige week een eerste start gemaakt.

My Future Innovation is een Franse firma met hoofdkwartier te Nice, vlak bij Europa’s Silicon Valley Sophia Antipolis. Dankzij de nabijheid van deze technologie pool werkt MFI vaak samen met knappe productontwikkelaars. Daarmee wil MFI grenzen verleggen en dankzij toekomst-technologie consumenten vernieuwende producten bieden. MFI is ontsproten uit de ideeën van een Italiaanse zakenman, die in 1980 al anticipeerde op hoe de toekomstige technologie de ontwikkelingen in de wereld zou beïnvloeden en de grote rol die ze zou spelen in de productie en logistiek van consumentenartikelen.

EXCLUSIEF | Rob Laarman en Ronald Breeman hechten eraan om naast de collectie van Ebike Das Original een reeks accessoires aan te bieden, die wezenlijk onderscheidend zijn van producten, die reeds op de markt verkrijgbaar zijn. “Wij zijn op zoek naar exclusieve producten, waarvan wij de verkoop kunnen gaan oppakken. Wij verkopen dit via de vakhandel, ook aan ondernemers die geen dealer zijn van Ebike Das Original,” laat Ronald Breeman weten. De filosofie en productlijn van MFI past volledig in het productprofiel dat het team achter Ebike Das Original voor ogen heeft. Daarom gaan ze met ingang van april de verkoop en distributie van de productlijn op te pakken. Tijdens E-Bike Xperience toonden ze als eerste al de speed pedelec fietshelm, waarmee ze zullen aftrappen.

BONE CONDUCTOR | De innovatie van deze helm zit ‘m in de verlichting, voor en achter, maar misschien nog wel meer de zogenaamde ‘bone coductor, die trillingen omzet in geluid. Het is een technologie die ook vaak in hoorapparaten wordt toegepast. Dankzij deze techniek kunnen dragers van de fietshelm muziek en navigatie-aanwijzingen beluisteren of telefoongesprekken voeren, ondanks dat de oren vrij zijn. Het voordeel hiervan is dat de fietser altijd in contact blijft met het omgevingsgeluid. De geïntegreerde verlichting en knipperlichten op de helm kunnen via een Bluetooth afstandsbediening op het stuur aan- of uitgeschakeld worden. Behalve helmen heeft MFI ook een optische lijn aan sportbrillen, waaronder ook fietsbrillen, in het assortiment.

Bron: Nieuwsfiets.nu