Eindelijk een premium e-bikemerk van dealers voor dealers

Ebike Das Original produceert Duitse, handgemaakte premium e-bikes. In recente testen (Telegraaf, Fietsersbond) kwamen zij als winnaar uit de bus. Bijzonder is ook dat deze e-bikes door dealers aan dealers worden geleverd. Op dit moment heeft Ebike Das Original nog ruimte voor maximaal vijftien dealers. Op de E-bike Xperience gaat het merk met potentiële dealers in gesprek. Ebike Das Original is te vinden op stand 2.E024.

Ebike Das Original is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Twee Duitse ondernemers, met ervaring bij het automerk Lotus en in de exclusieve fietsbranche, zagen ruimte voor een premium e-bikemerk, ‘made in Germany’ en handgemaakt. E-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, zowel qua techniek als design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. Het resultaat is een breed assortiment van solide e-bikes voor stad, toer, race en ATB, waar je gewoon niet meer vanaf wilt stappen. Met unieke garanties: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de Bosch accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Bosch-motoren en hoogwaardige componenten
Ebike Das Original levert e-bikes met de tweede generatie intube frames. Motoren zijn van Bosch, met Bosch accu’s tot 500 Wh, voor een krachtige ondersteuning en een grote actieradius. Aan het uitzonderlijk stijve frame zijn uitsluitend hoogwaardige componenten gemonteerd, zoals van Shimano, Enviolo, Magura, Rohloff, Ergotec, SKS Germany, Continental, Hermans, AXA, ABUS, KMC, Suntour, Rockshox en Racktime. De kwaliteit van frame en componenten maken immers een sterke e-bike.

Hoe oordeelt de pers over Ebike Das Original?
Er is vermoedelijk geen ander e-bike merk waarover de pers zo snel zo lovend was en is. Bij de introductie in 2014 won Ebike Das Original direct de ‘Beste nieuwe merk 2014-award’. Daarna volgden er heel positieve reviews van toonaangevende media. Zo concludeerde het ‘gründlich’ testende Electrorad: “Een elegante en krachtig ondersteunde e-bike met zeer goede en comfortabele rijeigenschappen en wegligging bij lage en hoge snelheden, een heel prettige zitpositie, zeer goede remmen en soepel fietsend, ook zonder motorondersteuning.”

Uit recente testen van De Telegraaf, de Fietsersbond en de ANWB kwamen vrijwel dezelfde conclusies. Bovendien had Ebike Das Original – heel bijzonder – steeds de hoogste gebruikersscore. Het bevestigt de missie van Ebike Das Original om premium e-bikes op de markt brengen waar je gewoon niet meer vanaf wilt stappen.

Van vakbroeders voor vakbroeders
Fietsfabrikanten hebben de neiging om dealers onder druk te zetten. Bij Ebike Das Original ligt dat anders. Zij leveren als dealer aan dealers en denken, praten en handelen dus als een dealer. Zij staan voor een open en eerlijke samenwerking, zonder onnodige eisen en verplichtingen, met goede prijzen, marges en service. Ebike Das Original biedt een partnerschap waar bij anderen meestal alleen over gesproken wordt.

Ebike Das Original zoekt nog 15 dealers
In Nederland zijn er nu 85 dealers van Ebike Das Original. Streven is 100 dealers per eind 2019, dus wordt nog gezocht naar 15 sterke dealers. Niet elke dealer komt ervoor in aanmerking. Belangrijk is dat de dealer een echte e-bikedealer is, passie toont en wil groeien met Ebike Das Original. De Duitse kwaliteit, gunstige prijs-/prestatieverhouding en unieke garanties op frame, accu en e-bike beloven hen dan prima omzetkansen.

Interesse om dealer te worden?
Heeft u interesse om dealer te worden van Ebike Das Original? Mail dat dan op info@ebikedasoriginal.nl of bel (0413) 76 70 66.

Bron Tweewieler

Laatste nieuws


 RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Design & Innovation Award

RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Design & Innovation Award

RECO ONE. Het ontstaan. De gepatenteerde frametechnologie van de RECO ONE begon met een aantal vragen: hoe kun je de productie van e-bike frame sterk vereenvoudigen, versnellen en verduurzamen? En...

Ebike Das Original heet voortaan ADVANCED EBIKE

Ebike Das Original heet voortaan ADVANCED EBIKE

FRANKFURT (D)/VENLO – In 2011 kwam de Duitse fietsenfabrikant E BIKE Advanced Technologies GmbH op de markt met Ebike Das Original en wist in 10 jaar tijd met succes zijn plek te veroveren. Nu a...

Wethouder Roest opent nieuwbouw Ebike Das Original

Wethouder Roest opent nieuwbouw Ebike Das Original

VENLO – Voor heel even had Ad Roest weer een podium in de fietsbranche. Als wethouder van de Gemeente Venlo was hij uitgenodigd om het nieuwe pand van Ebike Das Original officieel te openen....


Meer ›