'Mooiste serie elektrische fietsen' - ElektroRad

Mooiste Duitse elektrische fietsen volgens ElektroRad


“Veel e-bike fans beschouwen de nieuwe serie Ebikes voor 2018 van Ebike als de mooiste serie fietsen van het nieuwe seizoen”, schrijft toonaangevend vakblad ElektroRad in hun uitgave van januari 2018. De duitse fabrikant van elektrische fietsen maakt een prima toerfiets met goede rijeigenschappen. De uitrusting met een fijne lucht geveerde vork en de fantastische combinatie van een sterke motor en snelle schakeling werken overtuigend.

ElektroRad heeft de Ebike modellen getest en als uitstekend beoordeeld. De meningen van de experts variëren van “Koopaanbeveling” tot “Zeer goed” en “Goed”.

Ebike C004 Rodeo Drive
Statige tweewieler

Bezitters van een e-bike van Advanced Ebike lachen vol trots: hun e-bikes staan voor statig design, een ongewone opstap en onderdelen van hoge kwaliteit. Verder springen in het oog het vloeiende design van het frame, de geïntegreerde kabelgeleiding en de noviteit van een geïntegreerde accu (in de volumineuze onderbuis); 500 Wh, dus zeer geschikt voor lange ritten). De typische Ebike tweekleurenlak (ook op de achtervork en zitbuis) geeft deze duitse elektrische fiets in het geheel een subtiele, statige uitstraling.

Conclusie
Mooi, puur fietsplezier: De Ebike C004 overtuigt door het deugdelijk samenspel en enthousiasmeert met zijn superstatige uitstraling!

Bekijk alle ADVANCED EBIKE modellen
 

Wie wil er nu niet graag een keer op de Bahama’s vertoeven?
Ebike maakt dit mogelijk door zijn nieuwste toerfiets de Z003 Bahamas te noemen. De nieuwe Z003 is, net zoals alle andere Ebike modellen, uitgevoerd met de nieuwe Powertube accu van Bosch, die zich in het binnenwerk van de onderbuis bevindt. Het design van de Z003 is, zoals bij alle Ebike Pedelecs – en in tegenstelling tot de zwarttrend, uitgevoerd in een vrolijke tweekleur: Ferrari-rood met zilveren en witte strepen. Dat geeft klasse! Ook de complementerende verende voorvork is weloverwogen: geen voorvork met stalen veer, maar een fijngevoelige, instelbare RockShox lucht geveerde vork. Als aandrijving is gekozen voor de Bosch “Performance” middenmotor.

Stijlvolle schoonheid.

E-bike fans vinden Ebike das Original de mooiste

Veel e-bike fans beschouwen de nieuwste serie elektrische fietsen voor 2018 van Ebike das Original als de mooiste serie fietsen van het nieuwe seizoen: het oog wordt automatisch naar de voor het duitse merk zo typische tweekleurenlak op het aluminium frame en de volledig in de onderbuis geïntegreerde accu getrokken. Dat overkwam ons toen we de nieuwe Pikes Peak in koningsblauw mochten testen. Integratie is het nieuwe motto voor deze stijlvolle fietsen uit het Hessische: alle fietsen van de in totaal 8 nieuwe modellen, van Urban tot Race, beschikken vanaf 2018 over een volledig in de onderbuis geïntegreerde accu. Deze duitse elektrische fiets combineert een mooi design met duitse degelijkheid, en is zeer betrouwbaar.

Nog enthousiaster werd tijdens de testritten gereageerd op de Bosch “CX”-motor. Hij is krachtig en consistent, vooral tijdens het opschakelen en in de bovenste ondersteuningsstanden. Met welke andere motor kan je anders op een goede manier een 70% stijging met 25 km/h halen?

Statig blauw-Tourer
“Een design dat uitdrukking geeft aan de vreugde voor het leven en de lifestyle, dat is een van onze kerncompetenties”, aldus de oprichters en bestuurders van het duitse Ebike das Original, Wolfgang Momberger en Helge von Fugler. Naast de voor ons merk zo typische tweekleurenlak op het aluminium frame, is ook de volledig in de onderbuis geïntegreerde accu ons nieuwe centrale Design credo voor 2018. Alle elektrische fietsen van de in totaal 8 nieuwe modellen, van Urban tot Race, beschikken nu over een volledig in de onderbuis geïntegreerde accu. En het resultaat mag er wezen: de nieuwe elektrische fietsen uit de stal van de duitse e-bike specialisten zijn echt het toppunt. En de kwaliteit uit zich niet alleen in het design…de fietsen zijn ook echt goed uitgerust.

Conclusie
Een prima toerfiets met goede rijeigenschappen. De uitrusting met een fijne lucht geveerde vork en de fantastische combinatie van een sterke motor en snelle schakeling werken overtuigend. Enige nadeel: het ietwat zware gewicht.

Typisch voor Ebike das Original, brengt de Hessische Pedelec specialist de E-Hardtail Imola uit in een flitsende tweekleur – Rood/Zwart

De 2.8" brede Plus-banden en de Manitou lucht geveerde vork met 120 mm veerweg zorgen voor een goede wegligging. 29er Fans zijn dankbaar dat de 27,5+ fiets ook met 29er wielen uitgerust kan worden.

Op de weg verzamelt de Imola extra punten dankzij zijn sprankelende, sterke aandrijving. Datzelfde geldt voor de opschakeling: door de aangenaam lenige geometrie en de krachtige Bosch motor rijdt de rood/zwarte flitser ijverig en lichtvaardig. Top!

Het overschakelen gaat, dankzij Shimanos Evergreen „XT“ snel en nauwkeurig.

Laatste nieuws


VACATURE: Commerciële medewerker binnendienst M/V

VACATURE: Commerciële medewerker binnendienst M/V

ADVANCED EBIKE GROEIT EN ZOEKT EEN COMMERCIELE MEDEWERKER BINNENDIENST M/V ADVANCED EBIKE, voorheen Ebike Das Original, is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de...

VACATURE: Agent België en Luxemburg M/V

VACATURE: Agent België en Luxemburg M/V

ADVANCED EBIKES GROEIT EN ZOEKT EEN: Agent België en Luxemburg M/V Advanced Ebike, voorheen Ebike Das Original, is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de eers...

Best geteste e-bike 2022 wordt je niet zomaar

Best geteste e-bike 2022 wordt je niet zomaar

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKE (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere elektrische fietsen. De internationale en nationale pers heeft daar...

Resultaten Kieskeurig.nl -  E-bike duurtest 2022

Resultaten Kieskeurig.nl - E-bike duurtest 2022

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke...

Meer ›