Extra ‘Vélovakdag’ op huisshow Ebike Das Original


Als reactie op het annuleren van Vélovak 2020 heeft Ebike Das Original besloten om aan hun huisshow in Uden een extra dag toe te voegen, waarnaar ze de voor Vélovak gemaakte afspraken kunnen verschuiven.

Die extra dag zal plaatsvinden op zondag 4 oktober. Het is een vervroegde start van hun dealershow, die duurt tot en met dinsdag 6 oktober. “We organiseren onze huisshow natuurlijk corona-proof en daarom gaat alles op afspraak,” laat Ronald Breeman weten. “Wij hadden helemaal gerekend op Vélovak, komend weekend, en hadden daarom ook de voorkeur opgegeven voor dit jaar. Maar nu die niet doorgaat zitten we wel met de afspraken die we daar gepland hadden, want de andere dagen zitten al helemaal vol.”

COLLECTIE OPGEWAARDEERD | De beslissing voor deze extra dag is gisteren genomen in het Belgische Lokeren, waar E-Bike Das Original een huisshow had voor de Belgische dealers. Ook deze 2 dagen stonden vol met afspraken gepland. “Het is bizar om te zien hoe positief onze dealers reageren. Niet alleen op de verkoopcijfers maar ook op de nieuwe collectie,” zegt Rob Laarman. Een rondje langs die collectie leerde dat deze op tal van punten opgewaardeerd is door aangepaste afmontage of nieuwe aansprekende kleuren. Zo hebben alle modellen uit de Tour-serie, met 65 Nm koppel, een Shimano Nexus 5 of enviolo City naaf gekregen. Verder zijn alle modellen, die afgemonteerd zijn met een enviolo naaf, voorzien van een stuur met speedlifter. “Hiermee kan het stuur heel eenvoudig in hoogte versteld worden, wat voor ouderen een uitkomst is, omdat die graag rechtop zitten,” licht Laarman toe. “Bovendien zit er op de speedlifter een twister, waarmee het stuur simpel een kwartslag gedraaid kan worden. Handig in kleine schuurtjes, stallingen, camper/caravan of op een fietsendrager.”

GRAVELBIKE PRIMEUR | Bijzonder is ook de Tour 004 Ltd, een e-bike die in een beperkte oplage van slechts 500 exemplaren geproduceerd wordt. Deze fiets heeft opvallend grijs/okergele kleurstelling. Die gele kleur komt ook terug in de standaard meegeleverde bijpassende dubbele fietstas van NewLooxs. Verder is deze fiets afgemonteerd met Shimano Nexus 5 in combinatie met Bosch Performance, Gates CDX riemaandrijving en een intube 500 Wh accu van Bosch.
Een andere fiets waar Ebike Das Original speciale aandacht voor vraagt is de Speed pedelec. “Dit model hebben we januari geïntroduceerd, maar we wachten nog steeds op het Certificate of Conformity, waarmee het aanvragen van het kenteken eenvoudig is voor onze dealers. Als gevolg van corona is dat traject serieus vertraagd en wachten al vele kopers op uitlevering,” geeft Breeman aan, die verwacht en hoopt dat dit binnen afzienbare tijd in orde gaat komen.
Helemaal nieuw is de Offroad Pro Gravel van Ebike Das Original. Die was in België alleen nog maar op een plaatje te bewonderen, maar zal op de huisshow in oktober als het goed is wel aanwezig zijn. Deze elektrische gravelbike heeft een racestuur, spatborden en een minimalistische drager en afgemonteerd is met Shimano GRX, speciale componenten voor gravelbikes. De fiets wordt aangedreven door een Bosch Performance motor met een 625 Wh PowerTube.

SAMEN ONLINE ADVERTEREN | Behalve een vernieuwde collectie investeert Ebike Das Original nog meer in een goede samenwerking met dealers. 30 jaar garantie op het frame en 4 jaar accugarantie op de Bosch accu’s hadden ze, daar komt nu nog 4 jaar enviolo garantie bovenop, op de modellen die daarmee uitgerust zijn.
Om de merkbeleving op de winkelvloer te vergroten biedt Ebike Das Original een breed scala aan promotieproducten, die tijdens de huisshow met 50% korting aangeboden worden. Dat varieert van (LED) displays, wand, tenten, vlaggen en podia tot bedrijfskleding (t-shirts en sweaters). “Daarnaast willen we, in samenwerking met de dealers, online adverteren stimuleren met acties, die gericht zijn op mensen die specifiek naar een e-bike op zoek zijn,” aldus Laarman. Dit aanbod bestaat uit 3 opties, waarbij gekozen kan worden uit Facebook en/of Google Ads. “Volgens mij zijn wij daar redelijk uniek in. Afhankelijk van de optie die kiest, bereik je daarmee 130.000 tot 390.000 mensen.”

De huisshow van Ebike Das Original is van 4 t/m 6 oktober 2020 (Udenseweg 2 te Uden).

Bron: Nieuwsfiets.nl

Laatste nieuws


VACATURE: Commerciële medewerker binnendienst M/V

VACATURE: Commerciële medewerker binnendienst M/V

ADVANCED EBIKE GROEIT EN ZOEKT EEN COMMERCIELE MEDEWERKER BINNENDIENST M/V ADVANCED EBIKE, voorheen Ebike Das Original, is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de...

VACATURE: Agent België en Luxemburg M/V

VACATURE: Agent België en Luxemburg M/V

ADVANCED EBIKES GROEIT EN ZOEKT EEN: Agent België en Luxemburg M/V Advanced Ebike, voorheen Ebike Das Original, is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de eers...

Best geteste e-bike 2022 wordt je niet zomaar

Best geteste e-bike 2022 wordt je niet zomaar

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKE (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere elektrische fietsen. De internationale en nationale pers heeft daar...

Resultaten Kieskeurig.nl -  E-bike duurtest 2022

Resultaten Kieskeurig.nl - E-bike duurtest 2022

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke...

Meer ›