Sylvia Blok bouwt marketing van ADVANCED EBIKE uit

VENLO – Sylvia Blok is sinds het najaar van 2021 bij ADVANCED EBIKE betrokken als marketingmedewerker bij Advanced Ebike. Zij zal het snelgroeiende e-bike merk nog nadrukkelijker op de kaart gaan zetten.

Blok is afgelopen september gestart en is verantwoordelijk voor onder andere de opmaak van brochures, POS materiaal en de website. Binnen enkele jaren heeft het Duitse Advanced Ebike een vaste positie verworven in het segment van kwalitatieve e-bikes met een dealernet in de Benelux dat inmiddels een kleine 200 dealers omvat. “Ik heb hiervoor al een aantal jaren voor het e-bike merk FLYER gewerkt op de marketingafdeling. Ik moet bekennen dat ik voor die tijd niet zo heel veel met e-bikes had, maar door daar een aantal jaren gewerkt te hebben, kreeg ik steeds meer feeling met deze leuke branche,” laat Blok weten.

‘Alles, maar dan ook echt álles, veranderd moest worden’

Uit die FLYER tijd kent zij ook Rob Laarman, die nu sales & marketing directeur is bij ADVANCED EBIKE. “Omdat FLYER bijna alles vanuit Zwitserland ging doen werd mijn functie overbodig. Na een ritje naar het Experience Center te Venlo en een gesprek met Rob en Ronald Breeman was ik meteen enthousiast om mij in te gaan zetten voor dit mooie Duitse premium e-bike merk.”
Blok viel wat betreft haar marketingwerkzaamheden direct met de neus in de boter, want toen zij begon was er meteen een naamsverandering. “Ebike das Original werd Advanced Ebike en dat betekende dat meteen alles, maar dan ook echt álles, veranderd moest worden. Een mooie uitdaging wat ik met veel plezier doe,” aldus Blok.

Online campagnes bij gebrek aan fietsbeurzen

“Omdat een aantal beurzen nu niet zijn doorgegaan, proberen wij zoveel mogelijk online contact te maken met de consument. Wij waren er al helemaal klaar voor om naar de beurzen te gaan. Helaas gaan die in januari (Velofollies) en februari (Ebike Experience) niet door dus nu hebben we een grote onlinecampagne bedacht. Omdat het merk nog maar vier jaar in Nederland is proberen we ook op onze social mediakanalen te groeien.”
Blok geeft aan zich voorlopig te concentreren op hun maandelijkse nieuwsbrief en door middel van winacties leuke interacties te houden met de consument. “Advanced Ebike is een relatief klein bedrijf wat wel heel snelgroeiend is. Maar alles is lekker persoonlijk,” aldus Sylvia. “Als ik met een leuk idee aankom dan mag ik het 9 van de 10 keer uitwerken. Superleuk dus. Ik hoop dan ook dat ik hier nog heel wat tijd werkzaam mag zijn.”

Bron: Nieuwsfiets.nu

Laatste nieuws


VACATURE: Commerciële medewerker binnendienst M/V

VACATURE: Commerciële medewerker binnendienst M/V

ADVANCED EBIKE GROEIT EN ZOEKT EEN COMMERCIELE MEDEWERKER BINNENDIENST M/V ADVANCED EBIKE, voorheen Ebike Das Original, is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de...

VACATURE: Agent België en Luxemburg M/V

VACATURE: Agent België en Luxemburg M/V

ADVANCED EBIKES GROEIT EN ZOEKT EEN: Agent België en Luxemburg M/V Advanced Ebike, voorheen Ebike Das Original, is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. E-bikes die vanaf de eers...

Best geteste e-bike 2022 wordt je niet zomaar

Best geteste e-bike 2022 wordt je niet zomaar

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKE (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere elektrische fietsen. De internationale en nationale pers heeft daar...

Resultaten Kieskeurig.nl -  E-bike duurtest 2022

Resultaten Kieskeurig.nl - E-bike duurtest 2022

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke...

Meer ›