Nieuw

Experience Centrum Venlo

De nieuwe
Catalogus
Hier aanvragen

De ADVANCED EBIKE dealers zijn je eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn ze je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Zoek je een ADVANCED EBIKE dealer in jouw buurt? Klik hier

De wereld van ADVANCED EBIKE

Soms vind je niet de ADVANCED EBIKE bij de dealer in jouw omgeving. Of wil je gewoon het gehele assortiment bekijken. Dan is er het ADVANCED EBIKE Experience Centrum in Venlo. 

Je kunt daar uitsluitend op afspraak terecht en bent dan zeker van een uur persoonlijke begeleiding en advies van een adviseur. Deze beantwoordt je vragen, adviseert je over de beste keuze aan de hand van jouw wensen en gebruik, en laat je buiten proefrijden op de modellen van je voorkeur. Je ervaart verschillende zithoudingen, motorondersteuningen, type frames, framehoogtes, displays en meer. Belangrijk, want de keuze voor een ADVANCED EBIKE maak je voor jaren! Bij je dealer kun je dan een eventuele aankoop rondmaken. 

Uitdagingen aangaan
Omhoog. Omlaag. Leven.
Beleef de natuur in de ware zin van het woord, versterk het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen: De trekkingmodellen laten iedereen achter bij het rijden door velden en bossen.
Naar Trekking modellen
Nieuwe wegen verkennen
Over stokken. Over stenen. Overal.
Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek uit met de offroad-modellen en leer nieuwe paden kennen - beklim de top of verover verborgen trails.
Naar Offroad modellen