De beste componenten en topdesign

Zeker van onze kwaliteit

ADVANCED EBIKE

Garantie op accu en frame

Handgemaakt, de beste componenten, topdesign en 100% afgestemd op uw behoefte als gebruiker. Bij ADVANCED EBIKE zijn we zeker van onze kwaliteit. Daar durven we dan ook stevige garanties op te geven: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar garantie op de accu, 4 jaar garantie op Enviolo en 2 jaar garantie op de componenten.

4 jaar accugarantie

Op uw accu moet u kunnen vertrouwen. De accu’s van Bosch die we voor onze modellen gebruiken zijn van een uitmuntende kwaliteit. Stuk voor stuk met een hoge capaciteit tot maximaal 750 Wh en een betrouwbare kwaliteit. Kortom, een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius. Daar durven we rustig 4 jaar garantie op te geven. Dat fietst toch een beetje zekerder. Overigens geldt deze garantie alleen voor de eerste eigenaar en na registratie via deze link Bij commercieel gebruik zoals verhuur geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

30 jaar framegarantie

De ruggengraat van elke e-bike is het frame. Alle frames van ADVANCED EBIKE zijn gemaakt van Hydroform-Aluminium. Zeer stijf, lichtgewicht en mooi van vorm.

Het frame biedt optimale ergonomie voor een perfecte zitpositie. De hoge stijfheid zorgt voor rijeigenschappen die klantverwachtingen steeds weer overtreffen, ook bij hogere snelheden. De modeljaar 2022 frames zijn 40% stijver dan daarvoor, lichter en slanker. ADVANCED EBIKE intube frames hebben een nieuwe achterpad met een nieuwe kettingspanner. Het spannen is nu heel eenvoudig met een stelschroef in de achterpad. Slim is ook de bevestiging die nu standaard in het frame is opgenomen voor de standaard. Op de achterpad zit nu ook een montage punt aan de binnenkant voor de bagagedrager. Verder zit er een opening in het frame waar de Gates Riem doorheen kan.

Alle frames hebben 30 jaar garantie en weerspiegelen daarmee de hoogste kwaliteit van ADVANCED EBIKE. Het maximale draagvermogen is gegarandeerd tot 140 kg (gewicht fiets, berijder en bepakking).

4 jaar garantie op Enviolo naafversnelling

Elektrisch fietsen is comfortabel fietsen. De topmodellen van ADVANCED EBIKE zijn daarom uitgerust met het traploze en automatische schakelsysteem van Enviolo. Dit innovatieve systeem is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie en ADVANCED EBIKE geeft daar bovenop nog eens 2 jaar garantie! Of garantie tot 25000 km. Dat is pas zorgeloos genieten. Overigens geldt deze garantie alleen voor de eerste eigenaar en na registratie via deze link. Bij commercieel gebruik zoals verhuur geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Kwaliteit en garanties
Alleen de beste kwaliteit
Advanced Ebike staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid.
Lees meer
Modellen en specificaties
Een e-bike voor elke wens
Wij koppelen uw wensen aan de juiste e-bike. Ons assortiment is ruim en voorziet in elke behoefte.
Bekijk het aanbod
Accessoires
Puntjes op de i
Completeer uw nieuwe e-bike met een van onze maatwerkfietstassen.
Lees meer