Over ons

Ebike Das Original wordt ADVANCED EBIKE

Met nieuwe producten, nieuwe concepten, nieuwe doelen.

Mensen bewegen - dat beweegt ons! Hen aanzetten om wegen in te slaan die zij op eigen kracht misschien niet genomen hadden. Hen te motiveren door ze dichter bij hun doel te brengen. Hen plezier te geven, in de natuur, in stad of dorp en vooral in volledige onafhankelijkheid. 

Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. We waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben met dit merk de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Met de ontwikkeling van EBIKE. DAS ORIGINAL namen we ook een verantwoordelijkheid voor de samenleving: door een alternatieve mobiliteitsoptie te creëren die het enthousiasme voor fietsen nieuw leven heeft ingeblazen. Deze verantwoordelijkheid zetten we nu versterkt door in de komende jaren en nemen daarbij zoveel mogelijk EBIKE-vrienden mee. Net als voorheen met fraai design en hoogwaardige kwaliteit. 

Maar we willen meer bereiken dan het fysiek verplaatsen van mensen. We willen mensen motiveren en inspireren, gedrag veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met een focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak. Maar ook met innovatieve producten in micromobiliteit, die voor nieuwe trends in de markt zullen zorgen. Deze verandering vindt niet alleen plaats binnen ons bedrijf, maar zullen we ook breed delen met de buitenwereld. Onder een nieuwe naam. Met een nieuwe app. En met een nieuwe invulling van duurzaam en innovatief design. 

Daarom wordt EBIKE. DAS ORIGINAL nu ADVANCED EBIKE.

Vind de perfecte metgezel. Voor haar. Voor hem. Voor iedereen!

Uitdagingen aangaan
Omhoog. Omlaag. Leven.
Beleef de natuur in de ware zin van het woord, versterk het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen: De trekkingmodellen laten iedereen achter bij het rijden door velden en bossen.
Naar Trekking modellen
Nieuwe wegen verkennen
Over stokken. Over stenen. Overal.
Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek uit met de offroad-modellen en leer nieuwe paden kennen - beklim de top of verover verborgen trails.
Naar Offroad modellen
Voor milieubewuste trendsetters.
Innovatief. Duurzaam. Milieubewust
Uit één stuk: De naadloze RECO frames van ADVANCED composietmateriaal zijn op het eerste en tweede gezicht indrukwekkend. Want esthetiek en milieubewustzijn worden hier op voorbeeldige wijze gecombineerd.
Naar Reco modellen
Voor het dagelijks leven
Gemakkelijk in gebruik. Gegarandeerd rijplezier.
Bereik alle doelen over asfalt en kasseien, bied meer beweging in het dagelijks leven: De Comfort-modellen transformeren elke route in een inspirerende stadstour - met nieuwe perspectieven en inzichten.
Naar Comfort modellen
De stad veroveren
Soeverein. Stijlvol. Duurzaam.
Zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien: De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, verliezen nooit het contact en laten zich voortdrijven - door straten, steegjes en het heden.
Naar Urban Modellen
De afstand opzoeken
Met spieren. Met hart. En lange adem.
Wie de stadsgrenzen net zo gemakkelijk wil overwinnen als een gemiddelde helling, heeft met de tourmodellen de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.
Naar Tour modellen
Innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Waar wij voor staan

We zijn altijd op zoek naar nieuwe doelen - en blijven daarbij trouw aan onze principes. In 2011 startten we met een duidelijk beeld voor ogen van wat we wilden creëren. We omschreven ons concept voor een nieuw e-bike merk en deelden het met iedereen binnen ons bedrijf. Het lag op bureaus, hing aan de muren en we legden het zelfs in onze bedrijfskluis. Af en toe haalden we het tevoorschijn, om te toetsen of we er niet van afweken. Dat is in al die jaren niet gebeurd, ondanks dat de markt drastisch veranderde en we inmiddels actief zijn in zes Europese landen. Juist het vasthouden aan onze visie is waarschijnlijk het meest bepalend voor ons succes geweest.

Kwaliteit en garanties
Alleen de beste kwaliteit
Advanced Ebike staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid.
Lees meer
Modellen en specificaties
Een e-bike voor elke wens
Wij koppelen uw wensen aan de juiste e-bike. Ons assortiment is ruim en voorziet in elke behoefte.
Bekijk het aanbod
Accessoires
Puntjes op de i
Completeer uw nieuwe e-bike met een van onze maatwerkfietstassen.
Lees meer