Een krachtpatser van een fiets.

De nieuwe
Catalogus
Hier aanvragen
De Pers. Hoogwaardige top e-bike

Bestempeld als mooiste e-bike


ADVANCED EBIKE is een modern e-bike merk met veel specialistische ervaring. In korte tijd heeft het merk internationaal naam gemaakt, met sterk groeiende verkopen. De internationale pers speelt daar ook een belangrijke rol in. Zij riepen ons al meerdere malen uit tot overtuigende testwinnaar.

Zo werden we twee keer achter elkaar testwinnaar in de Nationale e-bike test van de Telegraaf & Fietsersbond (2018 en 2019). De ANWB beoordeelde ons in 2019 als hoogwaardige top e-bike, met een 10 voor rijstabiliteit. En eerder was ADVANCED EBIKE al winnaar bij het ook zeer gründlich testende Duitse Elektro Rad. Heel opvallend in de testen was steevast de hoogste beoordeling door de gebruikers, die onze e-bikes vaak ook als mooiste e-bike bestempelden. Het bevestigt onze missie: betaalbare premium e-bikes aanbieden waar je trots op bent en gewoon niet meer vanaf wilt stappen.

ADR Fietstest 2020

Beste koop!

ADVANCED EBIKE is als ‘Beste Koop’ beoordeeld. Dit keer in de AD Fietstest.nl, met de C004+ Advanced. Eerder kwamen we al lovend uit de Nationale Fietstest van Telegraaf/Fietsersbond en de ANWB E-bike test. En blijkt eens te meer: je wordt niet zomaar de best geteste e-bike! 

Topfiets voor een topprijs, aldus de testers

Na de Nationale Fietstest en de ANWB is nu ook de C004+ ADVANCED EBIKE als beste koop verkozen in de AD Fietstest.nl. De C004+ ADVANCED EBIKE scoort op alle fronten. Vooral de zithouding en het comfort zijn 'uitmuntend'. Verder rept het testpanel over een 'zeer complete fiets', krachtige ondersteuning, de geruisloze motor en het makkelijk bedienbare display. De testers zijn zeer te spreken over de rij-eigenschappen van deze BESTE KOOP.

Het bevestigt wat we al zo vaak hoorden:
Wie op een ADVANCED EBIKE stapt, wil er niet meer vanaf!

ANWB e-biketest 2019

Een 10 voor rijsstabiliteit

Twintig e-bikes met middenmotor werden in de ANWB e-bike test 2019 onder de loep genomen, zowel technisch als in een publiekstest. ADVANCED EBIKE eindigde ook hier in het topsegment, met de C009 Dutch. En dat terwijl er nog een ‘ouder’ model meedeed, zonder de inmiddels standaard gemonteerde Shimano MT200 hydraulische bediende schijfremmen. De C009  scoort over de hele linie goed tot zeer goed en voert de lijst aan op gebied van rijstabiliteit. Juist dat laatste draagt sterk bij aan comfortabel en veilig fietsen. 

 

Nationale e-biketest De Telegraaf 2019

ADVANCED EBIKE (voorheen Ebike Das Original) twee keer op rij winnaar

ADVANCED EBIKE heeft voor de tweede keer op rij de Nationale e-biketest van De Telegraaf gewonnen. De zeer grondige opzet van deze test, die wordt uitgevoerd door de Fietsersbond en Consumentenbond, maakt dit geen toevallige uitslag. ADVANCED EBIKE is een moderne Duitse producent van handgemaakte premium e-bikes.

“Hier droom je natuurlijk van”, zegt Rob Laarman van ADVANCED EBIKE. “Twee keer meedoen en twee keer winnen. We weten dat we een heel sterk product aanbieden, maar je strijdt toch tegen een breed concurrentieveld, met gerenommeerde merken. Onze grootste kracht is dat onze e-bikes echt als e-bike zijn ontwikkeld, met daardoor heel betrouwbare en comfortabele rijeigenschappen. Dat is ook wat onze dealers van klanten horen. We hechten bijzonder veel waarde aan deze e-biketest omdat deze zowel het oordeel van een groot aantal gebruikers als van ervaren technische specialisten omvat, zoals TestKees van de Fietsersbond. Alles aan onze geteste e-bike werd als ‘zeer goed’ beoordeeld. Het bevestigt dat onze ‘Made in Germany’ e-bikes waarmaken wat ze beloven.”

Nationale e-biketest De Telegraaf 2018

Nu ook als beste getest in Nederland!

De Telegraaf heeft in samenwerking met de Consumentenbond de bekendste e-bike merken van dit moment getest. Daaruit kwam de ADVANCED EBIKE C004 Comfort met de hoogste gebruikersscore als overduidelijke winnaar uit de bus. Niet alleen vanwege het zeer goede rijgedrag, maar zeker ook omdat deze fiets net dat beetje extra ondersteuning biedt. Vooral handig wanneer je heuvel op fietst.

De testrijders waren het dan ook roerend met elkaar eens: deze fiets is een lust voor het oog en een genot om op te rijden! ADVANCED EBIKE, de toonaangevende Duitse fabrikant van dit model, onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten van zijn concurrenten. Zo wordt elke fiets handmatig door 1 monteur geassembleerd en worden er enkel A-merk onderdelen gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Bosch motor, Shimano derailleurversnelling en SR Suntour vorken.

Bovendien hebben alle modellen ook nog eens een uniek uiterlijk: krachtig, puur en vloeiend. Unieke bijkomstigheid is, dat er 30 jaar framegarantie op deze e-bike wordt gegeven. Voor de gebruiker dus een teken dat hij een kwalitatief hoogstaand product heeft gekocht.

ADVANCED EBIKE was eerder al door toonaangevend vakblad ‘Electrorad’ uitgeroepen tot mooiste en best beoordeelde serie fietsen van dit seizoen, maar dat ze ook in deze test van De Telegraaf de concurrentie weer ver achter zich laten, dat is natuurlijk wel de spreekwoordelijke kers op de taart!  

Fietsersbond spreekt vol lof over de Comfort C004 Dutch als beste getest van De Telegraaf. De absolute winnaar is de sportieve Das Original C004 Comfort Deore 9v E-bike van 3099 euro. Die heeft van alle fietsen de beste prijs/kwaliteit-verhouding en is daarnaast de fraaiste fiets met de hoogste gebruikersbeoordeling.