Waar wij
voor staan

Waar wij voor staan

Innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe doelen - en blijven daarbij trouw aan onze principes. In 2011 startten we met een duidelijk beeld voor ogen van wat we wilden creëren. We omschreven ons concept voor een nieuw e-bike merk en deelden het met iedereen binnen ons bedrijf. Het lag op bureaus, hing aan de muren en we legden het zelfs in onze bedrijfskluis. Af en toe haalden we het tevoorschijn, om te toetsen of we er niet van afweken. Dat is in al die jaren niet gebeurd, ondanks dat de markt drastisch veranderde en we inmiddels actief zijn in zes Europese landen. Juist het vasthouden aan onze visie is waarschijnlijk het meest bepalend voor ons succes geweest.

Innovatie & toekomst

In ons DNA zit de drang tot innoveren, naar het continu vormgeven van de toekomst. We zijn daardoor maar kort tevreden met wat al bestaat. „WAAROM NIET? is bij ons ook veel sterker dan JA MAAR“ . Juist die mentaliteit zorgde ervoor dat wij: 

  • als eerste bedrijf volledig recyclebare frames „Just in Time“ produceren 
  • een app ontwikkelden die het leven verrijkt met nieuwe perspectieven, vooruitzichten en beweging. 

Verantwoordelijkheid

Wij nemen altijd onze verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld als het gaat om: 

  • het welzijn van onze klanten, medewerkers, onze partners en ons bedrijf; 
  • de veiligheid op de weg; 
  • het klimaat en het milieu. 

Ook onverantwoordelijk of onethisch handelen, gericht op korte termijn successen, wijzen wij stelselmatig af.

Veiligheid

Maximale veiligheid staat altijd voorop bij de ontwikkeling van onze producten. Dat weerspiegelt zich in: 

  • het totaalontwerp van onze producten; 
  • de sterkte van de frames; 
  • en de strenge eisen aan componenten 

De bijzondere geometrie van onze frames creëert extra veiligheid. Het draagt direct bij aan de rijeigenschappen van onze e-bikes en geeft een veilig rijgevoel. Zo kan iedereen veilig op onze e-bikes rijden, zowel op de weg als op niet gebaande paden. 

Uitblinken en premium kwaliteit

We willen uitblinken in alles wat we doen. In nieuwe ontwerpen of doorontwikkelingen van een bestaande e-bike. In de service die we verlenen aan onze klanten en vakhandelaren. In de manier waarop wij over onze producten en ons bedrijf rapporteren. 

Best of both worlds

De toekomst ligt in de digitalisering en de traditie van het Duitse vakmanschap. We combineren het beste van beide en creëren daarmee nieuwe werelden.

Levensvreugde

De mens staat bij ons centraal. Daarom willen we het leven elke dag mooier maken. Niets maakt ons gelukkiger dan het ervaren van de eerste indruk die ons product bij geïnteresseerden achterlaat. De uitstraling in hun gezicht en de overtuiging in hun stem als je uit de grond van het hart hoort: "Wauw! Dat is fantastisch!" Het is de combinatie van technische esthetiek met motorkracht, de schoonheid van de onderdelen en het lakwerk, die herinnert aan de uitspraak van Leonardo da Vinci: "Details maken perfectie, maar perfectie is geen detail!" 

Esthetiek & Ontwerp 

Voor ons zijn schoonheid en superieure technologie geen tegenstellingen, maar van elkaar afhankelijk. Perfecte technische oplossingen zijn altijd mooi, anders zouden ze niet perfect zijn. En een oppervlakkig ontwerp zonder technische substantie zou niet meer dan kortstondige dikdoenerij zijn. 

Elk woord daarvan is waar - en zal nooit een leugen worden. Ook in de toekomst zullen we deze richtlijnen trouw blijven om een groot aantal mensen blij en tevreden te maken met onze producten. Deze waarden vatten we samen in onze merkboodschap: 

INSPIRING TO CYCLE.

Kwaliteit en garanties
Alleen de beste kwaliteit
Advanced Ebike staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid.
Lees meer
Modellen en specificaties
Een e-bike voor elke wens
Wij koppelen uw wensen aan de juiste e-bike. Ons assortiment is ruim en voorziet in elke behoefte.
Bekijk het aanbod
Accessoires
Puntjes op de i
Completeer uw nieuwe e-bike met een van onze maatwerkfietstassen.
Lees meer