Valkbike

Verkoop en verhuur van de beste e-bikes

Wij hoeven er niet omheen te draaien! Bij de aanschaf van een nieuwe e-bike bekijkt u eerst uw opties voordat u overgaat tot de aanschaf van een van de vele merken of modellen.

Daarom zit u bij Valkbike goed!

Kijkt u naar de prijs van een nieuwe E-Bike? Of hecht u meer waarde aan garantie, onderhoud en service? In alle gevallen zit u bij Valkbike altijd goed, wij hebben namelijk official partnerships met bekende merken zoals ADVANCED EBIKE. Dit betekent dat bij aanschaf u altijd gegarandeerd bent van de laagste prijs, hoge service op garantieafhandeling en tevens gegarandeerd bent dat wij voor uw tweewieler originele onderdelen tegen de laagste prijs kunnen bestellen en vervangen.

GO GREEN!

De missie van Valkbike is om mee te bewegen in een nieuw innovatief tijdperk; dit betekend niet alleen de nieuwste designs en technologieën, maar vooral GO-GREEN!
Waar de meeste mensen de gewone fiets vervangen door de elektrische fiets, helpt Valkbike om bewoners en toeristen mee te nemen op fraaie designs. Laat de auto staan maak een onvergetelijke rit op een ADVANCED EBIKE

 

KOM LANGS

PLENKERTSTRAAT 14-B, 6301GM VALKENBURG

TEL. : +31 (0)6 45 06 1000
EMAIL : CONTACT@VALKBIKE.NL

OPENINGSTIJDEN
Dagelijks van 09:00 uur tot 18:00

 

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|