Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Bebike

Doejenburg 1
|
4024 HE Eck en Wiel
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Bij het kopen van een elektrische fiets komt veel kijken. Wij delen graag onze kennis en hechten veel waarde aan het geven van een goed advies. Het is belangrijk dat we weten hoe je de fiets gaat gebruiken en wat de wensen zijn. Daarom kun je het beste een afspraak maken, zodat we voldoende tijd reserveren om u met aandacht te adviseren. Zo’n afspraak kunnen we evt. ook buiten de openingstijden inplannen als u dat beter past.

E-bike fietsenwinkel in Eck en Wiel
In onze moderne werkplaats staan we dagelijks klaar om uw fiets te repareren, te onderhouden en rijklaar te maken. We beschikken over een hoog kennisniveau en moderne apparatuur om uw elektrische fiets te onderhouden, waar nodig te diagnosticeren. Dus heeft uw fiets onderhoud nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Tevens kunt u bij ons ook een ADVANCED EBIKE huren!

OVER ADVANCED EBIKE
Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.
ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09.00 – 17.30

Woensdag: 09.00 – 17.30

Donderdag: 09.00 – 17.30

Vrijdag: 09.00 – 17.30

Zaterdag: 09.00 – 16.00

Zondag: Op zondag zijn we alleen in overleg geopend voor fietsverhuur.

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|