RECO ONE

Meest innovatieve e-bike, winnaar van de RAI innovatie Award.

- Winnaar IF design Award
- 100% recyclebaar frame
- Geproduceerd in Duitsland

De eerste e-bike van gerecycled kunststof frame

Geproduceerd via een geavanceerd spuitgietproces en gemaakt voor de eeuwigheid. Met RECO ONE toont ADVANCED EBIKE aan dat het duurzaam produceren van premium e-bikes met superieure rijeigenschappen mogelijk is.

Urban Reco

Accu

Bosch Powertube 400Wh

Display

Bosch Purion 200

Motor

Bosch Performance SX 55 Nm

4.149,00

RECO WAVE KETTING

Accu

Bosch PowerTube 625 Wh

Display

Bosch Kiox 300

Motor

Bosch Performance CX 85 Nm met Smartsysteem

4.899,00

RECO WAVE Gates

Accu

Bosch PowerTube 625 Wh

Display

Bosch Intuvia 100, Bosch Kiox 300

Motor

Bosch Performance CX 85 Nm met Smartsysteem

v.a. 5.099,00

Revolutie in E-bikes! Combinatie van duurzame mobiliteit en modern design. Een echte blikvanger. Opvallende lijnen. 100% recyclebaar. Met 30 jaar garantie.

AVANCED EBIKE gaat veel vérder dan alleen het produceren en leveren van duurzame en ultiem prettig rijdende e-bikes. Duurzame mobiliteit vraagt om echte vooruitgang, voor mens en maatschappij.

De nieuwe gepatenteerde ADVANCED RECO-frametechnologie is daarin een belangrijke stap. Deze frames worden geproduceerd uit kunststof granulaten, waarvan 40% bestaat uit gerecyclede koolstofvezel uit de automobielindustrie. Ze kunnen tot 100% gerecycled worden en vormen dan weer de basis voor het produceren van nieuwe frames. De productie vindt snel en energiezuinig plaats in Duitsland. Dat betekent zo’n 68% besparing van de CO2-uitstoot en korte logistieke lijnen naar de ADVANCED-dealers.

RECO-frames doen kwalitatief op geen enkel punt onder voor aluminium versies. Ze zijn TUV-gekeurd, genieten 30 jaar garantie en blijken bovendien buitengewone geluids- en schokabsorberende eigenschappen te bezitten.

Zowel deskundigen als consumenten reageerden al positief op het vernieuwende concept van ADVANCED RECO. RECO kreeg in 2022 al een IF Design Award, een Rai Innovatie Award en de titel ‘Beste E-bike 2022’. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn in het ontwikkelen en produceren van de meest vooruitstrevende én duurzame e-bikes.

© Copyright ADVANCED EBIKE
|