URBAN

Goed getest door Algemeen Dagblad in 2022

Voel het ritme van de stad

Een coole en stoere e-bike waarmee je direct gezien wordt.

URBAN PRO WAVE – Inclusief voordrager

Accu

Bosch Powerpack 500 Wh

Display

Bosch LED Remote

Motor

Bosch Performance Line 50 Nm met Smartsysteem

3.999,00

URBAN PRO DIAMANT – Inclusief voordrager

Accu

Bosch Powerpack 500 Wh

Display

Bosch LED Remote

Motor

Bosch Performance Line 50 Nm met Smartsysteem

3.999,00

URBAN EASY COMPACT

Accu

Bosch Powerpack 545 Wh

Display

Bosch Intuvia 100

Motor

Bosch Performance CX 75 Nm

4.399,00

Ultiem plezier in de stad

Voel het ritme van de stad. Rijden door de schemering op een warme zomerdag. De hitte ervaren die opstijgt van het asfalt. Lichten die voorbij flitsen, de nacht die ontwaakt. Vrijheid. Eenvoud. Sereniteit.

Dit weerspiegelt ons gevoel bij de eerste ontwikkeling van onze nieuwe Urban Bikes, vanuit ons kantoor in hartje Frankfurt. Twee zaken wilden we daarbij niet uit het oog verliezen: stijl en design. Zo vaak gaan juiste deze elementen ten onder bij de ontwikkeling van stadsfietsen. We wilden moderne technologie combineren met klassiek design.

Het resultaat zijn pedelecs van onberispelijke kwaliteit die nieuwe normen zetten. Met stijlvolle kleuren en zorgvuldig gekozen accenten. De URBAN EBIKES van ADVANCED zijn ontwikkeld voor precies datgene waar jij ze voor nodig hebt: om je snel en comfortabel door de stad te bewegen. In tegenstelling tot gewone e-bikes vragen deze URBAN EBIKES zeer weinig onderhoud en bieden ze je alle comfort. Met deze generatie e-bikes willen we mobiliteit in de stad herdefiniëren.

Natuurlijk denken we bij het ontwikkelen van onze e-bikes vooral aan veiligheid, comfort en kwaliteit. Maar ook aan esthetiek en design. Of je nou naar je werk gaat of naar je vrienden, met deze e-bikes kom je altijd goed voor de dag.

© Copyright Ebike Advanced
|