Fietsen Storms

Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer in Herselt Belgium en omgeving

Blaubergsesteenweg 113
|
2230 Herselt Belgium
| |

Fietsen Storms

Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer in Herselt Belgium en omgeving

Blaubergsesteenweg 113
|
2230 Herselt Belgium
| |

Openingstijden

Zo en ma: gesloten
Di en wo 09.00h – 18.00
Do : 13.00h – 20.00h
winteruur : 13.00h – 18.00h
Zomeruur : 13.00h – 20.00h
Vrij : 09.00h – 18.00h
Za : 09.00h – 17.00h

Proefrit Download Brochure

Welkom bij Fietsen Storms

Wij zijn Glenda en Nick en samen vormen wij Fietsen Storms! Fietsen Storms wil meer zijn dan de zoveelste winkel voor fietsen en accessoires. Met onze bijna 20 jaar ervaring kunnen we u persoonlijk bijstaan met perfect advies, rekening houdend met uw wensen èn budget! In ons eigen “nieuwe generatie” fietsatelier staan we zelf in voor het onderhoud, herstellingen en het upgraden van uw fiets. Verder verwelkomen we u ook gewoon graag voor een leuke babbel met een lekkere kop koffie in onze gezellige koffiebar!

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Bij het kopen van een elektrische fiets komt veel kijken. Wij delen graag onze kennis en hechten veel waarde aan het geven van een goed advies. Heeft u interesse om een ADVANCED EBIKE te kopen? Dan heeft u vast nog enkele vragen of wilt u enkele modellen van dichtbij bezichtigen. Wij raden u aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al uw vragen te beantwoorden

Wilt u deze zomer genieten van een hoogwaardige, degelijke e-bike die betrouwbaar is, met een mooi design en super rijeigenschappen en zitpositie heeft?
Dan kunt u bij ons terecht voor een breed gamma e-bikes van ADVANCED EBIKE.

DE EERSTE ECHTE PREMIUM E-BIKE UIT DUITSLAND.

U weet wat u belangrijk vindt in een nieuwe e-bike. De beste techniek en prestaties, gecombineerd met een mooi design en een hoge mate van stevigheid. Uw nieuwe fiets moet niet alleen mooi zijn, maar u ook een veilig en betrouwbaar gevoel garanderen. Wij begrijpen dat. Alle fietsen van ADVANCED EBIKE voorheen (Ebike das Original) zijn ontwikkeld vanuit waarden als veiligheid, stabiliteit en design.

Op een e-bike is elk uitstapje zó heerlijk. Zelf bepalen waar u naartoe gaat en wanneer, op uw voorwaarden. Weten dat alles mogelijk is, zonder een trap teveel te hoeven doen is een comfortabele gedachte. Dat gevoel van vrijheid is onbetaalbaar en misschien wel het mooiste gevoel dat er is. Welke fiets past bij uw levensstijl?

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijgt u standaard 30 jaar garantie op het frame en 4 jaar accu- en motorgarantie.

ADVANCED EBIKE Tour: Topmodel voor toerfietsers en forensen

De handgemaakte TOUR e-bikes zijn heel veelzijdig en ontwikkeld voor toertochten zowel binnen als buiten de stad. Bij deze serie is over elk punt zorgvuldig nagedacht voor het ultieme gevoel van vrijheid en comfort. Niet voor niets is de TOUR Pro uitgeroepen als best getest door de Consumentenbond en ADR fietstest in 2023.

De e-bike voor lange afstanden
De tour serie is gemaakt voor lange afstanden. Zo rijd je met de Tour Pro met 625 Wh accu tot wel 140 km.

Proefrit Meer informatie

De ADVANCED EBIKE Trekking : Grenzeloos op pad

Zelfs de meest ambitieuze beklimmingen worden kinderspel met de sterk ondersteunende motor. Ook bergafwaarts staat controle voorop, dankzij krachtige schijfremmen. Ideaal voor avonturieren en uitdagend woon-werkverkeer. ADVANCED EBIKE heeft zowel trekking e-bikes met volledige vering (full suspension) als hardtails (ongeveerd frame).

Proefrit Meer informatie

De ADVANCED EBIKE Urban : Voel het ritme van de stad

Rijden door de schemering op een warme zomerdag. De hitte ervaren die opstijgt van het asfalt. Lichten die voorbij flitsen, de nacht die ontwaakt. Vrijheid. Eenvoud. Sereniteit.

 

Non-stop plezier in de stad
Onze stadsfietsmodellen hebben een missie: je de hele dag comfortabel laten rijden. Je kunt makkelijk boodschappen meenemen op de fiets en arriveert op het werk zonder het zweet op de rug.

Proefrit Meer informatie

De ADVANCED EBIKE Offroad : Maak van elke afdaling een hoogtepunt

Je voelt de kracht in elke porie. Of het gaat om hoge pieken of verborgen paden: met deze offroad e-bikes bedwing je elk terrein met het grootste gemak. Dankzij de extra krachtige motor en solide onderdelen houd je alles probleemloos onder controle.

TREKKING PRO GRAVEL CF: Eindeloze mogelijkheden Van gladgestreken asfalt tot afgelegen bospaadjes, met de Trekking Pro Gravel CF zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze elektrische gravelbike beschikt over extra brede gravelbanden met goede grip en een wat breder stuur.

Proefrit Meer informatie

De ADVANCED EBIKE Trekking Reco: Revolutie in e-bikes

100 % recyclebaar.  68% minder CO2-uitstoot

De TREKKING RECO frames die uit één stuk van composiet zijn gemaakt, geven direct zowel een sterke eerste als tweede indruk. Want esthetiek en milieubewustzijn worden hier op een prachtige manier gecombineerd. Het TREKKING RECO frame zorgt bovendien voor een unieke rijervaring en vele kilometers puur rijplezier. De Trekking Reco is in 2023 winnaar geworden van de Cyclingworld Europe AWARD 2023 beste fiets van Duitsland!

Proefrit Meer informatie

E-bike’s van Ebike das Orignal  zijn betaalbare e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn solide: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en motor. 

Innovatie is een belangrijke driver, waarmee Ebike Das Original in korte tijd een vaste waarde is geworden tussen andere premium merken. Keer op keer is dat al bevestigd in vele nationale en internationale e-bike testen van toonaangevende instanties, zoals de ANWB, het AD en het Duitse Elektro Rad.

Proefrit Meer informatie

De Garanties van ADVANCED EBIKE

Kom nu ADVANCED EBIKE testen bij Fietsen Storms

Blaubergsesteenweg 113
|
2230 Herselt Belgium
| |

Download Brochure

© Copyright ADVANCED EBIKE
|