Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

M-Bike store

Koning Albertstraat 114
|
2800 Walem, Belgium
| |

M-Bike Store is onstaan uit passie voor de fiets.

Wij streven ernaar om kleinschalig correcte en eerlijke service te bieden aan onze klanten. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we als geen ander hoe wij uw tweewieler moeten onderhouden. E bike, Racefiets, Mtb, Cargo fiets, kinder- en klassieke fiets, wij zorgen dat uw fiets steeds perfect hersteld onze werkplaats verlaat.

ADVANCED EBIKE

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar. 

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/ vrijdag: 09:00 – 12:30 | 13:30 – 18:30
Zaterdag: 09:00 – 17:00

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|