Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

't Velomakerke Vosselaar

Bolk 84
|
2350 Vosselaar
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

’t Velomakerke is uitgegroeid van een kleine winkel in de garage achter het huis tot een ruime fietsenwinkel met grote werkplaats. De winkel is ideaal gelegen nabij het centrum van Vosselaar en makkelijk bereikbaar via de verbindingsweg tussen Antwerpen en Turnhout of de E34. inds 2012 zijn we gespecialiseerd in enkele vooraanstaande fietsenmerken voor sport- of vrijetijdsfietsen. Zo hebben we een ruime voorraad e-bikes van ADVANCED EBIKE.  In de winkel kan je diverse modellen bezichtigen en begeleiden we je graag bij het maken van je keuze.

Heb je interesse om een Advanced Ebike fiets te kopen? Dan heb je vast nog enkele vragen of wil je enkele fietsen van dichtbij bezichtigen. Wij raden je aan om een afspraak te maken in onze winkel, dan kunnen we de nodige tijd uittrekken om al je vragen te beantwoorden.

Wil je genieten van een fiets met trapondersteuning?
Dan kan je bij ons terecht voor een breed gamma e-bikes van ADVANCED EBIKE.

ADVANCED EBIKE Das Original is de eerste producent van premium e-bikes in Duitsland. Deze ‘Made in Germany’, handgemaakte e-bikes beschikken over uitstekende rijeigenschappen, de beste onderdelen en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn zo overtuigd van hun “Deutsche gründlichkeit” dat ze 30 jaar garantie op het frame en 4 jaar garantie op de accu geven. E-bikes zijn perfect voor verschillende doeleinden, denk maar aan personen die herstellen van een ziekte of blessure of personen waarvoor met de fiets naar het werk pendelen toch net iets makkelijker is. Elke ADVANCED EBIKE is met de hand gemaakt door één constructeur. Dat betekent geen ouderwetse lopende bandwerk. Op één werkplek wordt de gehele e-bike geproduceerd en is de betrokken constructeur verantwoordelijk voor de eindkwaliteit. Dankzij deze moderne manier van produceren streven ze naar de hoogste kwaliteit en wordt ook het individualiseren van e-bikes mogelijk gemaakt.
In ons servicecenter kan je ook steeds terecht voor het onderhoud en herstelling van je ADVANCED EBIKE fiets, softwarecontroles en upgrades.

Openingstijden

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
8.30 – 12.00 uur
13.00  – 18.00 uur
Donderdag:
12.00 – 20.00 uur
Vrijdag:
8.30 – 12 uur
13.00  – 18.00 uur
Zaterdag:
8.30 – 16.00 uur 
Zondag:
Gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|