Wij zijn uw ADVANCED EBIKE dealer

Van Eyck Sport Erpe-Mere

Oudenaardsesteenweg 391
|
9420 Erpe-Mere
| |

Op zoek naar een nieuwe ADVANCED EBIKE?

Van Eyck Sport Erpe-Mere is de nieuwste en tevens ook de vijfde winkel die zijn deuren opent. In tegenstelling tot de andere vier winkels, ligt de focus hier voornamelijk op e-bikes. De winkel is gelegen naast de afrit van de E40 en is dus vlot bereikbaar. Ons professioneel en ervaren team staat steeds klaar om je te begeleiden in de zoektocht naar de ideale fiets. In onze winkel in Erpe-Mere vind je naast e-bikes ook allerlei kledij, accessoires, onderdelen en gadgets.

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen hen al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.

In 2022 is er flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

ADVANCED EBIKE staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Zo krijg je standaard 30 jaar frame- en 4 jaar accugarantie.

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: 10:00 – 18:00

Donderdag: 10:00 – 18:00

Vrijdag: 10:00 – 18:00

Zaterdag: 9:00 – 17:00

Zondag: Gesloten

Bekijk de ADVANCED EBIKE modellen

Bekijk de garanties van ADVANCED EBIKE

© Copyright Ebike Advanced
|