Standaard 4 jaar gratis accu- en motorgarantie

Op uw accu en motor moet u kunnen vertrouwen. De accu’s en motoren van Bosch die we voor onze modellen gebruiken zijn van een uitmuntende kwaliteit. Stuk voor stuk hebben de accu’s een hoge capaciteit tot maximaal 800 Wh. Kortom, een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius. Daar durven we rustig 4 jaar garantie op te geven. Dat fietst toch een stuk zekerder. Overigens geldt deze garantie alleen voor de eerste eigenaar en na registratie binnen 30 dagen na aankoop! ADVANCED EBIKE garandeert de werking van de accu, niet de capaciteit. Bij commercieel gebruik zoals verhuur geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar. Motorgarantie geldt vanaf registratie 1-1-2024.

Offroad- en Gravelbikes zijn uitgesloten van deze garantie en dat geldt ook voor e-bikes die commercieel worden ingezet. De garantie is exclusief aan u persoonlijk verbonden, dus bewaar de aankoopnota (met framenummer en accunummer) van uw e-bike goed.

Wij geven de consument alleen extra garantie bij aanschaf fietsen bij ons dealernetwerk, mits ingevoerd op de site met de gevraagde gegevens (met upload originele consumenten factuur)

Vul het onderstaande formulier in en registreer uw 4-jarige accu- en motorgarantie.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Uw accu nummer staat op uw factuur. Staat deze er niet op vraag uw dealer. Uw dealer moet het accu nummer op uw factuur vermelden.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  • Uw framenummer staat op uw factuur of kunt u vinden aan de achterzijde van de zitbuis boven de motor.

  Bekijk modellen
  Bekijk modellen
  © Copyright ADVANCED EBIKE
  |