Home > Producten > e-bikes > Tour > TOUR PRO WAVE – gesloten kettingkast

TOUR PRO WAVE – gesloten kettingkast

v.a. 3.899,00

Prijs incl. btw

Framemaat

45 CM, 50 CM, 55 CM, 60 CM

Aandrijving

Ketting

Kleur

Fresh Blue Glossy, Stone Grey Glossy, Chrushed Berry, Graphite Black, Grey Black, Stone Grey

Display

Bosch Intuvia, Bosch Purion 200

Accu

Bosch PowerTube 500 Wh

Motor

Bosch Active Plus 50 Nm, Bosch Performance Line 75 Nm met smartsysteem

  • Beste koop!
  • Stabiel frame met lage instap
  • Made in Germany
  • 220+ dealers in de Benelux
  • 30 jaar frame-garantie
  • 4 jaar accu- en motorgarantie
Nexus 8
v.a. € 3899
Nexus 5
v.a. € 4099
Nexus 5 Speedlifter
v.a. € 4399

Online aanbetaling van 121,- incl. BTW

Consumentenbond geeft 5 x 5 sterren!

"Het beste van het beste volgens de Consumentenbond: dit product komt als Beste Getest uit de test!" Met bijna een half miljoen leden en 70 jaar bestaan weet de Consumentenbond alles van onafhankelijk testen. In 2023 lag de ADVANCED EBIKE Tour Pro Enviolo onder de loep. Trapondersteuning, actieradius, afwerking, display en accu kregen allemaal de maximale beoordeling van 5 sterren. De Consumentenbond roemt specifiek ook de 4 jaar accugarantie, die bij de meeste andere e-bike merken slechts 2 jaar bedraagt. In de ADR–test van 2023 werd de Tour Pro ook al bestempeld als ‘beste koop’.

Comfortabel

Sportief

Dagelijks

Vrije tijd

Asfalt

Offroad

Actieradius
Tot 110 km
Motor
Bosch Active Plus 50 Nm of Bosch Performance Line 75 Nm met smartsysteem
Display
Bosch Purion 200 of Bosch Intuvia 100

Met groot gemak van A naar B

De Nexus 5-versnellingssysteem heeft vijf versnellingen. Dit is geschikt voor stadsfietsers en recreatieve rijders die voornamelijk op vlak terrein fietsen. Het Nexus 5-systeem is ideaal voor fietsers die in een stedelijke omgeving rijden. Met vijf versnellingen is het Nexus 5-systeem eenvoudiger en lichter in gewicht in vergelijking met systemen met meer versnellingen.

Het Nexus 8-versnellingssysteem heeft acht versnellingen. Dit biedt een breder scala aan versnellingsopties. Het Nexus 8-systeem is geschikt voor fietsers die meer variatie in snelheid en terreinervaring zoeken. Het is ideaal voor rijders in heuvelachtig terrein. Met acht versnellingen kunnen fietsers fijnere aanpassingen maken aan hun versnellingen, wat handig is voor situaties zoals het beklimmen van heuvels of het versnellen op vlak terrein.

Display

De Nexus 8 uitvoering is uitgerust met de Bosch Purion 200 display.  Deze biedt talrijke functies. Naast basisfuncties zoals het in- en uitschakelen van je e-bike en de verlichting, kun je bijvoorbeeld ook de slimme loopondersteuning activeren via de toetsen van de Purion 200 om je e-bike gemakkelijker te kunnen duwen.

De Nexus 5 uitvoeringen zijn uitgevoerd met het Bosch Inuvia 100 display. Dit  display is een gebruiksvriendelijk en helder informatiescherm ontworpen voor e-bikes. Met een schermdiagonaal van 100 mm biedt het duidelijk leesbare informatie zoals snelheid, afgelegde afstand, batterijniveau en de geselecteerde ondersteuningsmodus.

Uitgevoerd met een motor van Bosch

Nexus 8 Uitvoering: De Bosch Active Plus 50 Nm motor is een lichte en stille elektrische fietsmotor die ontworpen is voor een soepele ondersteuning bij dagelijks fietsgebruik.

Nexus 5 Uitvoering: De Bosch Performance Line 75 Nm motor daarentegen biedt krachtigere ondersteuning en is uitgerust met een geavanceerd smartsysteem dat intelligente functies biedt, zoals automatische aanpassing van de ondersteuning aan de rijomstandigheden. Beide motoren zijn producten van Bosch, een gerenommeerd merk in de elektrische fietsindustrie.

 

 

In het frame geïntegreerde accu

De Bosch 500 Wh in het frame geïntegreerde accu is een krachtige en compacte energiebron die naadloos is opgenomen in het fietsframe. Met een capaciteit van 500 wattuur biedt deze accu een aanzienlijke actieradius tot wel 110 km.

Het geïntegreerde ontwerp zorgt voor een gestroomlijnde uitstraling en een betere gewichtsverdeling, wat bijdraagt aan een stabiele en evenwichtige rijervaring.

Gewicht 0,0 kg
Uitvoering

Nexus 5, Nexus 5 by Schulz Speedlifter Twist Pro, Nexus 8

Kleur

Fresh Blue Glossy, Stone Grey Glossy, Chrushed Berry, Graphite Black, Grey Black, Stone Grey

Framemaat

45 CM, 50 CM, 55 CM, 60 CM

Aandrijving

Ketting

Motor

Bosch Active Plus 50 Nm, Bosch Performance Line 75 Nm met smartsysteem

Display

Bosch Intuvia, Bosch Purion 200

© Copyright Ebike Advanced
|