Home > Producten > Fietsbrillen > Fietsbril met Spiegel Sport Photochromatic Dual for Rowing SIZE M / Left & Right

Fietsbril met Spiegel Sport Photochromatic Dual for Rowing SIZE M / Left & Right

149,00

Prijs incl. btw

Dit model is idiaal voor bijvoorbeeld roeiers omdat zowel links als rechts een spiegel aanwezig is. De bril is ook te gebruiken door sportieve fietsers.

Veiligheid voorop

Voordat we meer vertellen over de TriEye brillen eerst iets over veiligheid. Want dat is wat deze brillen vooral brengen. Veel fietsers kijken onderweg regelmatig om en maken daarbij vaak gevaarlijke fietsbewegingen. Dat is verleden tijd met een TriEye sportbril. Daarmee kun je vaker en veiliger naar achteren kijken. Een belangrijk argument richting uw klanten. En natuurlijk bespaart men tegelijkertijd op de kosten en montage van een ontsierende fietsspiegel aan het stuur.

TriEye introduceert daarom veilige sportbrillen met ‘3e oog’ of '4e oog'

Iedere sporter kent het gevoel: wat gebeurt er achter mijn rug? Is er achteropkomend verkeer? Omkijken leidt vaak tot gevaarlijke situaties. Met TriEye is omkijken niet altijd meer nodig. Deze sportieve fietsbrillen hebben een ingebouwd instelbaar achteruitkijkspiegeltje. Verkrijgbaar in maat S voor dames of maat M voor heren. Heeft u een smal gezicht dan raden wij u aan S te bestellen!

Eenvoudig afstellen

Vraag iemand om schuin links achter u te gaan staan. Deze persoon kan voor u het spiegeltje eenvoudig goed zetten door de spiegel zo te draaien dat deze persoon uw oog ziet. De persoon die dit doet moet niet recht achter u staan bij het afstellen. Het resultaat is dat u direct een goed zicht heeft zodra u uw hoofd een klein beetje naar links draait. BRILDRAGERS: Via een los te bestellen binnen frame (NOSE-PAD W/INSERT) kunt u lokaal een lens op uw sterkte laten maken bij uw opticien en deze plaatsen binnen de TriEye bril. VERWISSELBARE LENS: Er wordt standaard één lens meegeleverd. Vervangende lenzen of lenzen in andere kleuren zijn verkrijgbaar. Uw TriEye bril wordt geleverd met hardcase, opbergzakje, poetsdoek en gebruiksaanwijzing Dit model lens: Meekleurend Polycarbonate, Cat. 3, UV400

EAN 7090048766160

© Copyright ADVANCED EBIKE
|