Home > Producten > Fietsbrillen > Fietsbril met Spiegel VIEW SPORT REVO MAX Maat Medium / spiegel links

Fietsbril met Spiegel VIEW SPORT REVO MAX Maat Medium / spiegel links

99,00

Prijs incl. btw

Breng het gevoel van veiligheid terug tijdens het fietsen met te allen tijde weten wat er achter je ligt. TriEye-sportbrillen, met een geïntegreerde en verstelbare achteruitkijkspiegel, laten u naar achteren kijken zonder uw hoofd te draaien en uw ogen van de weg voor u te halen.
Het frame is gemaakt van TR90, een thermoplastisch materiaal dat ongelooflijk duurzaam, flexibel en lichtgewicht is. Monturen gemaakt met TR90 zijn comfortabel om te dragen omdat ze onder druk buigen en uw gezicht comfortabel omlijnen. Rubberen punt voor maximaal comfort. Duurzame, lichtgewicht en krasbestendige lenzen van polycarbonaat volledig UV-beschermd (UV400), categorie 3. Kleur: blauw

Trieye View is er in twee maten, medium en small.

De lens is een vrij grote panoramische lens die er goed uitziet op een gemiddeld volwassen gezicht, en te groot op een klein volwassen gezicht. Om die reden kun je kiezen tussen de twee maten en is er een grote overlap waarbij zowel small als medium goed zullen passen. Als algemene rol past de gemiddelde grootte bij alle volwassen mannen met een gemiddelde hoofd-/gezichtsgrootte. Medium past ook bij de meeste vrouwen met een gemiddelde hoofd-/gezichtsmaat, maar voor de meeste vrouwen is een kleine maat ook een alternatief. Als u een hoofd/gezicht heeft dat aanzienlijk kleiner is dan gemiddeld, is een kleine maat de veiligste keuze. Merk op dat de grootte van de lens ook de hoek tussen je oog en de spiegel bepaalt.

EAN 7090048760434

© Copyright ADVANCED EBIKE
|