Home > Nieuws > Advanced Ebike telt af naar dealershows

Advanced Ebike telt af naar dealershows

VENLO – Met een nieuwe Family Longtail e-bike, een Trekking Full Suspension MTB en een carbon Offroad Gravel bike met de nieuwe Bosch SX-motor maakt Advanced Ebike dealers enthousiast om de aanstaande dealershows te bezoeken.

Behalve deze nieuwtjes is op Advanced Ebike Dealershows, die in augustus en september worden georganiseerd, de complete overige collectie te zien, evenals een aantal andere, scherp geprijsde e-bikes. De dealershows worden dit jaar op vier locaties in de Benelux georganiseerd:

27 en 28 augustus: Restaurant Jonkheer de Ram, Ramweg 22, 3998 JR te Schalkwijk

3 en 4 september: Pathé Bioscoop, Pannekoekendijk 11, 8011 BJ te Zwolle

24 en 25 September: Restaurant Cavalieri, Cantecroylaan 29, 2640 Mortsel, België

Alle maandagen in het ADVANCED EBIKE Experience Center, de Gruisdonk 6B, 5928 RT te Venlo

Advanced Ebike denkt en handelt als dealer

Advanced Ebike heeft in tien jaar een vaste positie verworven in het premium segment van e-bikes. De collectie is in de loop van de jaren sterk uitgebreid. Ook dit jaar, met de bovengenoemde noviteiten voor 2024 en de RECO e-bikes met recyclebare composiet frames. Voor iedere fietser is er inmiddels een passende Advanced Ebike, waarmee ondernemers een groot publiek kunnen bedienen. “Elke e-bike staat voor Duitse innovatie en betrouwbaarheid. Internationaal geroemd is ook het comfort en de prettige zitpositie,” zegt Rob Laarman van Advanced Ebike. “Wij denken en handelen als dealer. We komen dealers tegemoet waar mogelijk. Zo zagen we dit jaar de markt veranderen. Daarom passen we het dealercontract op een aantal punten aan, ten gunste van de ondernemers, met minder verplichtingen. Want alleen als het dealers goed gaat, gaat het ons goed. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Op elk vlak.”

Laarman benadrukt nogmaals de awards die ze met hun e-bikes gewonnen hebben. “Ook dit jaar kregen wij weer mooie onderscheidingen, zoals van de Consumentenbond en het Algemeen Dagblad (ADR-test), voor onze TOUR PRO.”

Jacob van der Veer gaat afbouwen

De start van de dealershows zal met name voor senior accountmanager Jacob van der Veer bijzonder aanvoelen. Daarmee is het officieuze aftellen naar zijn pensioen wel ingezet. In maart 2024 zal hij zijn fiets bij Advance Ebike op slot zetten, maar in zijn vrije tijd nog wel op de pedalen gaan. Voor 150 tot 250 kilometer per week deinst Jacob niet terug. Van der Veer heeft een groot deel van zijn leven in de fietsbranche gewerkt, onder andere bij Cycleurope, Hebie, Louis Verwimp en sinds 2019 bij Advanced Ebike, waar hij actief bijdragen heeft aan de uitbouw het dealernetwerk. Hij heeft altijd genoten van het directe contact met ondernemers. “Ik ben een sociale relatieverkoper en houd niet van pushen. Als ik bij een klant binnenstap zeg ik altijd de monteurs in de werkplaats gedag. De eigenaar of inkoper neemt de beslissing, maar de monteurs hebben ook zeker invloed. Zij sleutelen immers aan onze fietsen en kunnen beoordelen of het een goed product is,” aldus Van der Veer eerder dit jaar in het vakblad Tweewieler. “Bedenk dat winkeliers, monteurs en klanten onderling en met elkaar praten. Het is een menselijke keten en voor mij is het essentieel om met alle schakels contact te hebben. Het contact bepaalt het succes van ons product.”

Bron: nieuwsfiets

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|