Home > Producten > e-bikes > Tour > TOUR PLUS WAVE – Riem

TOUR PLUS WAVE – Riem

3.899,00

Prijs incl. btw

Framemaat

45 CM, 50 CM, 55 CM, 60 CM

Aandrijving

Riem

Kleur

Basil Green Glossy, Coal Grey Matt

Display

Bosch Intuvia 100

Accu

Bosch Powerpack 545 Wh

Motor

Bosch Performance Line 50 Nm met Smartsysteem

  • Sportieve e-bike met een lage instap
  • Eenvoudig accu in- en uitnemen
  • Made in Germany
  • 220+ dealers in de Benelux
  • 30 jaar frame-garantie
  • 4 jaar accu- en motorgarantie

Online aanbetaling van 121,- incl. BTW

De e-bike voor lange afstanden

De deels in het frame geïntegreerde accu van Bosch brengt je extreem ver en weegt bijna niets. De TOUR PLUS wordt aangedreven door de allernieuwste Bosch Gen 3 motor met 50 Nm. Let ook op de 55 mm brede banden en de dubbelwandige spaborden.

Comfortabel

Sportief

Dagelijks

Vrije tijd

Asfalt

Offroad

Actieradius
Tot 120 km
Motor
Bosch Performance Line 50 Nm
Display
Bosch Intuvia 100

Brengt je overal

Ook onze best verkochte modellen worden continu verbeterd. Zo laten de accu’s zich nu nog gemakkelijker verwijderen en zijn remleidingen en schakelkabels nu fraai in het frame geïntegreerd.  De Tour plus brengt je extreem ver.

Brengt je vérder

De deels in het frame geïntegreerde accu van Bosch brengt je extreem ver en weegt bijna niets. Met maximaal 545 Wh rijd je tot 120 km ver. De accu is heel compact en kan gemakke- lijk met één hand uit het frame worden gehaald.

Schakelen zonder zorgen

De Shimano 8-speed naafversnelling schakelt in combinatie met de riemaandrijving comfortabel en onderhoudsarm. De Enviolo Urban naaf is een traploze versnelling. Het aantal versnellingen is oneindig! Door middel van een draaischakelaar op het stuur bepaal je hoe licht of zwaar je trapt.

Controlecentrum van elk fietsavontuur

De intuïtief ontworpen Intuvia 100-display is het controlecentrum van je aandrijfsysteem. Daarop zie je alles wat je wil weten, zoals actieradius en schakeladviezen. Lopend onder- steunt het systeem tot 6 km/u..

Snel vaart maken
De krachtige Bosch-motor brengt je in een mum van tijd op snelheid. Met een maximum- koppel van 50 Nm en een unieke dynamiek. De motor is extra compact en weegt slechts 3,2 kilo.

© Copyright Ebike Advanced
|