Home > Nieuws > AD FIETSTEST 2023: Dit zijn de beste toerfietsen

AD FIETSTEST 2023: Dit zijn de beste toerfietsen

FIETSTEST 2023: Een test van gebruiksvoorwerpen heeft een goede verantwoording nodig. Hieronder alles wat je moet weten. Daarna beginnen we met de resultaten van de spectaculaire categorie van de Elektrische toerfiets. De ideale metgezel tijdens recreatieve toertochten: hoge actieradius, veel versnellingen, slimme innovaties. Het zijn kilometervreters voor dagelijks gebruik en vakanties. Testpanellid Ineke van de Kasteele probeerde er een paar.

Eindscore fietstest: 7,9

Rijeigenschappen: ★★★★
Comfort: ★★★★
Motor/ondersteuning: ★★★★
Display/bediening: ★★★★
Prijs/kwaliteit: ★★★★

‘Fijne geruisloze fiets’

‘Een fijne geruisloze fiets. Makkelijk in de bediening en stabiel op de weg’, zo vat iemand samen wat veel gebruikers belangrijk vinden. Display geeft aanwijzingen voor schakelen, dat is een fijne eigenschap. Groot rijbereik, volgens de fabrikant: 120 km. Aan de zware kant, maar comfortabel. Ziet er sportief uit. Drie testers vinden de accu niet handig weggewerkt.

TestKees: Goede, onderhoudsvrije allround fiets dankzij de Gates-tandriem, Nexus 5-versnellingsnaaf, ruime lage instap en krachtige Bosch performance line-motor van 75 Nm. De motor is voorzien van het Bosch smart-systeem. Daarmee kun je de motor koppelen met de flow app van Bosch. In de app kun je onder andere het karakter van de ondersteuning instellen naar je persoonlijke wensen en de fiets extra beveiligen tegen diefstal.

Bron: https://www.ad.nl/auto/dit-zijn-de-beste-toerfietsen~a74a0df1/

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|