Home > Nieuws > Advanced Ebike doet komend seizoen mee aan TV programma CAMPINGtijd bij RTL4

Advanced Ebike doet komend seizoen mee aan TV programma CAMPINGtijd bij RTL4

Advanced Ebike  uit Venlo is specialist in Ebike’s met het Bosch systeem en doet ook dit seizoen mee aan het vakantie-/ kampeer tv-programma CAMPINGtijd bij RTL 4. Hierin zijn de modellen Tour Pro en Trekking Pro te zien. De opnames van zijn deze zomer gemaakt. Advanced Ebike was afgelopen seizoen zeer succesvol na de “corona zomer”. “Kamperen is hot, ook komende zomer verwachten weer een goede omzet”. Met de sponsoring in het programma hopen we de verkoop weer een impulse te geven in het voorseizoen.

In hét kampeer programma CAMPINtijd bezoeken Saskia Weerstand en Koert-jan de Bruijn elke week een kampeerregio in binnen- en buitenland waar zij samen met kampeerders ervaart hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Waarom is kamperen nou zo leuk en waarom zijn wij Nederlanders er zo goed in?

Daarnaast besteden in het programma veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Ruim aandacht is er daarbij voor nieuwe en gebruikte campers. ‘Camperen’ is na “Coronatijd” nog steeds populaird en naar verwachting zijn er eind 2023 bijna 600.000 kampeermiddelen in ons land.

Tijdens de productie van het programma heeft het productieteam veel opnames gemaakt met een drone. De campings en regio’s zijn daarmee op spectaculaire wijze van boven in beeld gebracht. Voor Vacansoleil zijn camping bezocht in o.a. Italië en België . Daarnaast hebben we bijzondere afleveringen mogen maken in Spanje en Nederland.

‘CAMPINGtijd’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 4 februari van 17.25 uur tot 18:00 uur bij RTL 4.

Compacte krachtpatser

De stedelijke mobiliteit van morgen is er nu: flexibel, ruimtebesparend, krachtig en modern. Maximaal rijplezier bij minimaal onderhoud. Met de Speedlifter Twist Pro stuurpen kan deze e-bike ruimtebesparend op een fietsdrager worden gezet of in je schuur.

* One Size Unisex e-bike
* In hoogte verstelbaar stuur Speedlifter Twist Pro
* Ideaal voor kleine opbergruimtes
* Inklapbare pedalen
* Made in Germany
* 220+ dealers in de Benelux
* 30 jaar frame-garantie
*4 jaar accu- en motorgarantie

Naar de URBAN Easy

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|