Home > Nieuws > ADVANCED EBIKE lanceert Premium Stores

ADVANCED EBIKE lanceert Premium Stores

Van der Wel Bergschenhoek is de eerste Premium Store in Nederland

ADVANCED EBIKE introduceert de ADVANCED Premium Store. Een logische stap, na het opbouwen van een kwalitatief dealernetwerk in de Benelux en de opening van een Factory Experience Center in Venlo in 2021. Onlangs opende de eerste Premium Store haar deuren in Bergschenhoek.

“Ik ben erg blij met deze upgrade,” zegt Sales en Marketing Director Rob Laarman. “Deze Premium Stores zullen zorgen voor gespecialiseerd advies en een klantbeleving die past bij ons merk. Er zijn al aanvragen van meerdere ADVANCED EBIKE dealers. Uiteindelijk zullen de Premium Stores mooi geografisch verdeeld liggen in Nederland en België, zodat ze voor iedereen goed bereikbaar zijn.”

Waarom Premium Stores?

“In Premium Stores stappen mensen in de wereld van ADVANCED EBIKE. Je vindt er het volledige assortiment e-bikes en je kunt met elk model proefrijden. De medewerkers weten alles van de DVANCED EBIKES en kunnen persoonlijk advies geven op basis van je fietsgedrag en specifieke wensen. Ook voor service en onderhoud is je ADVANCED EBIKE daar in de beste handen”, aldus Laarman.

Hoe vind je een Premium Store?

“De Premium Stores zijn te vinden op onze website advancedebike.nl, bij de dealer locator. Ook op websites van de Premium Stores zelf is duidelijk te zien te zien dat je bij een Premium Store bent, onder andere aan een specifieke button waarmee je direct een proefrit op een model naar keuze kunt boeken.”

Zelf een ADVANCED Premium Store worden?

“Wij moedigen dealers met een groot hart voor ons merk aan om ook Premium Store te worden,” zegt Laarman. “Het levert hun extra profiel en bekendheid op, en wij hebben de zekerheid dat elke geïnteresseerde er op een representatieve manier wordt behandeld. Bij interesse kunnen dealers direct met mij contact opnemen.”

Martin van der Wel: “Wij geloven in focus”

“Een e-bike kopen is een heel persoonlijk proces dat maatwerk vraagt, aldus Martin van der Wel, dealer te Bergschenhoek. Daarom voeren wij een beperkt aantal merken e-bikes, met als hoofdmerk DVANCED EBIKE.. Dat zorgt ervoor dat we alles van de e-bikes weten en heel goed advies kunnen geven. We zijn trots om de eerste Premium Store van DVANCED EBIKE te zijn. Met deze e-bikes hebben we al heel veel klanten blij gemaakt, en dat zullen er nog veel meer worden. Elke DVANCED EBIKE gaat bij ons bovendien de deur uit met 5 jaar garantie.”

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|